שלום לכולם!!!

TAleader

New member
שלום לכולם!!! ../images/Emo21.gif

אהלן! חזרתי מעשרת ימי המסע שלי לפולין, מסע שהיה מרתק, מעניין מרגש וגם קשה... קראתי כמעט את כ-ל מה שכתבתם פה בזמן שלא הייתי ועכשיו הגיע הזמן לחזור לפעילות... אני מוכרח לספר לכם על כמה חוויות שהיו לי בלילות המסע שכמובן קשורות לחלומות צלולים... 1) באחד הערבים הייתי בחדרי במלון, והתעוררתי משינה כשאני מכוסה בפופקורן והייתי נורא מבולבל ולא ידעתי איפה אני ואיך הגעתי למצב הזה... אחרי חצי שעה בערך הצלחתי להיזכר במה שעשיתי לפני שנרדמתי. אני זוכר שכתבתי ביומן המסע שלי ואז נשכבתי על המיטה לכמה דקות וכנראה שנרדמתי וכמה חברים מאוד טובים שלי שפכו עלי פופקורן ורצו לצלם אותי אבל כנראה העירו אותי בגלל הרעש שהם עשו... מה שהיה לי מאוד מוזר הוא שכשהתעוררתי הייתי חסר אוריאנטציה לחלוטין,בהלם כזה ולא ידעתי מתי ואיך הלכתי לישון ולא זכרתי מה עשיתי לפני שנרדמתי... לקח לי בערך חצי שעה עד שהזכרונות חזרו אלי ונזכרתי מה קרה באותו ערב... אתם חושבים שהרגע בו העירו אותי היה קריטי בצורה מסוימת מבחינת המוח ולכן לא זכרתי מה עשיתי ואיך הגעתי למצב הזה? 2)בלילה אחר הלכתי לישון בחדר חשוך לחלוטין ושכבתי על הגב. עצמתי את העיניים והתחלתי להירדם. אחרי כמה דקות, ממש במכה אחת הופיע מול עיני חדר, מרוהט והכל, והרגשתי כאילו העיניים שלי פקוחות לחלוטין... חלום צלול אתם אומרים? אז זהו - שעשיתי מן בדיקה עם עצמי וגיליתי שאני בכלל ער לגמרי! הגוף שלי היה בשליטתי המלאה והייתי ער, אבל כששכבתי רפוי ועצמתי את עיני יכולתי לראות את החדר (זה היה חדר אחר) בבהירות די טובה... אחרי כמה זמן הסצינה השתנתה ופתאום ראיתי את עצמי הולך ליד קבוצת אנשים שהיו די מעורפלים... אני מדגיש כי כל הזמן הייתי ער לחלוטין ואפילו פקחתי את עיני וזזתי קצת, אך כשסגרתי את עיני ראיתי כאילו הן היו פקוחות... 3)ביום אחרי שחזרתי לארץ (חזרתי ב-5 בבוקר כך שהשעה המדוברת היא 6 והלאה) הלכתי,כמובן, לישון והיה לי ווילד מלא מההתחלה ועד הסוף בצלילות ובבהירות מדהימה! זה התחיל מהתחושה של שיתוק הגוף והרעש ברקע ואז פתאום נבנה מול הגג של הבית שלי וידעתי שאני חולם ואף-על-פי-כן לא התעוררתי כמו שבדרך כלל קורה אלא הלכתי קצת ממקום למקום, שפשפתי ידיים והסתובבתי, ואז קפצתי גבוה והתחלתי לעוף והתחושה שמילאה אותי באותו רגע היתה פשוט מדהימה! חום כזה בכל הגוף ואושר טהור... התעוררתי קצת אחרי... בכל אופן, אני מרגיש שממש התקדמתי בכל מיני תחומים בחלומות, וזה כיף... חשוב לציין שבכל המקרים שכבתי על הגב עם ידיים על הבטן וכפות רגליים משולבות (אחת על השנייה) לא יודע למה, זה פשוט היה נוח... ושבכל הפעמים הייתי ממש ממש עייף... אגב , אני רוצה גם להעיר לגבי כל השיטות של החלומות הצלולים, שעובדות נפלא, אבל אני מעוחלם לא הצלחתי לשלוט ממש על החלומות הצלולים ואז ומתמיד החצלול בא אלי בצורה טבעית שלא שלטתי עליה... מה שאני מנסה להגיד זה שאולי יש מצבים מסויימים שמאלצים חלומות צלולים... אצלי זה אם אני ישן בכל מיני תנוחות או אם יש שיר או טלוויזיה ברקע אני נסחף איתם אל החלום או משהו כזה... מה אם יש סיטואציות שאוטומטית גורמים לחלומות צלולים? דיווחים בהמשך, וסליחה שדיברתי יותר מדי, אבל לא הייתי 10 ימים והיו לי חוויות...

למעלה