שלום לכולם../images/Emo205.gif
ברוכים הנמצאים,פעם ראשונה שאני כאן..
אני אשמח לקבל כיצד מידע/חוות דעת- שמי שירה, אני בת 28 ואני עדיין מרגישה שאני מאד מחפשת את עצמי. אני מודעת לכשרונות וליכולות שלי בכמה תחומים אבל איכשהו אני עדיין מרגישה מאד תקועה, ללא עשייה שבאמת מנצלת את היכולות שלי,וזאת בעיקר מתוך אי יכולת בחירה/תכנון לטווח ארוך/יציבות ועוד כל מיני פלונטרים..
כזאת שלא מסיימת דברים עד הסוף באופן כרוני, ולפעמים גם לא מתחילה מראש ליתר בטחון..
ברור לי שאני יכולה להפיק הרבה מיומניות חשובות מאימון אישי, אבל אני גם מאד מרגישה שהרבה מאי העשייה והתקיעות נובעת ממשקעים נפשיים שאולי זקוקים לטיפול פסיכולוגי יותר מאשר אימון (הייתי בטיפול והפסקתי בגלל כסף..עוד אישיו..) השאלה שלי היא כזו(בעצם יש כמה)- עד כמה אימון אישי הוא תהליך עמוק? האם הוא עובד על הרבדים הפרקטיים שיעזרו לי לנהל את חיי בצורה יעילה יותר, או שהם נוגעים בשורש שגורם לתקיעות? אם אני מרגישה שאני רוצה לעבד דברים לעומק יותר וללכת לטיפול פסיכולוגי, האם לדעתכם זה רעיון חכם לקדם במקביל את הענין המקצועי ע"י אימון? או שזה קצת בחזקת תפסת מרובה לא תפסת...? ושאלה פרקטית יותר- האם יש עד כמה שידוע לכם אפשרות להיות מאומנת על ידי מאמן בשלב של סטאז'? (ענין הכסף שוב).. תודה רבה לכל מי שקרא עד כאן... שירה