שלום לכולם

B a l B a l i T

New member
שלום לכולם../images/Emo20.gif

אשמח לעצתכם. אימי היקרה נפטרה בפתאומיות לפני שנה, אנחנו 3 ילדים בוגרים (25+). למרות הקושי והצער, אני מנסה לחשוב על אבא ואני לא רוצה שיישאר לבד. אני רוצה לעודד את אבי ולהעביר לו מסר שזה בסדר מבחינתנו הילדים שיהיה לו טוב,שהוא יכיר נשים אחרות. הבעיה היא שהוא די סגור וביישן בקטעים האלה ואני לא רוצה להביך אותו. איך אפשר לרמוז לו שזה בסדר ושאנחנו רוצים שיהיה לו טוב ושלא יישאר לבד? אודה לכם מאוד מאוד

light4

New member
דואגים לאבא

שלום לילדים המודאגים אבא צריך תמיכה ואהבה. הוא לא "ילד " וכנראה ינווט את דרכו בשבילים שהגורל טווה לו.. קבלו את החלטותיו ללא שיפוטיות- אל תלחצו!! לעתים- הלחץ למצוא בת זוג מגיע מחברים וחברים לעבודה- אנשים שמורגלים לראות עולמם בזוגות ואדם מיותם מזכיר להם עד כמה חיינו שבירים... אז- הרבה כח הבא מאהבה וקבלה.. כל היתר יתרחש מאליו... אגב, האם הוא יודע על קיומו של הפורום הזה? האוזניים כאן לפעמים קשובות ממש כמו הלב...

nypx

New member
אולי לשאול אותו אם יש לו חברה

אז תראו לאן זה יוביל או הוא לא ירצה לדבר על זה ואז תנו לו לזרום אם מה שהוא רוצה בהצלחה

yaair

New member
למה לרמוז ? הוא לא שומע ?

הבעיה היא אצליכם ולא אצלו. אפשר לדבר דוגרי, הוא מספיק מבוגר להחליט לבד גם בניגוד לדעתכם. ברור שרצוי שתהיו תמימי דעות אבל מותר לחלוק. ישנה אמרה:"לא טוב היות האדם לבדו " וככל שמתבגרים/מזקינים הבעיה גדלה. ילדיי מנסים מאחורי הקלעים וישירות ואין לי טרוניה אליהם ואולי אפילו להיפך.

מיר11

New member
שלום לך

תני לאבא שלך להחליט לבד הוא מספיק מבוגר כדי לדעת מה טוב לו הוא צריך את הזמן שלו כדי להתאושש אם את כותבת שאתם למעלה מגיל 25 זאת אומרת שההורים היו נשואים לפחות 27 שנים זו לא תקופה שאפשר למחוק במחי יד הוא צריך לעקל את האובדן אני התאלמנתי לפני שנתיים וחצי ועדין קשה לי לעקל את האובד אומרים שהזמן הוא הרופא הטוב ביותר כנראה שיודעים על מה מדברים מה שחשוב שתהיו לצידו ולא תעזבו אותו לבד במיוחד בערבי שבת זה היום הקשה ביותר אפילו יותר משבת.

למעלה