כן,
גם לגורים יש תעודות אבל שוב, הם יוצאים מהבית רק מעוקרות/מסורסים ורק לבתים מאוד טובים (יעידו הגורים שעדיין אצלי) יש להרביע ויש לגדל... אני לא ממחפשי הכסף, להפך, זו הוצאה שלא נגמרת. אני נגד, נגד, נגד לקחת זכר ונקבה ולהרביע כי יש עוד כל כך הרבה מאחורי זה. גידול נכון וטוב ממש לא משפיע על כמות החתולים ברחובות. אני אחראית לכל גור מהרגע שנולד עד ליום האחרון לחייו. מה שכן הורס, וכנגד זה אנחנו (המגדלים) מנסים להלחם מלחמת חורמה זה כל אותם אלו שבאמת לוקחים זכר, לוקחים נקבה ומרביעים פשוט סתם! לא מעניין אותם הגזע, לא מעניין אותם הבריאות, לא מעניין אותם שגורים צריכים את אמא עד 3 חוד' אלא רק $$$$ קשה לנו להסביר וללמד שיש לזה גם צד אחר הרבה יותר מעמיק, הרבה יותר נכון שבינו לבין אינפלצית החתולים ברחובות אין קשר. החתולות שלנו ממש לא מכונות הרבעה, הן קודם כל החתולות שלנו ואולי פעם בשנה נותנים להן להמליט. טוב, די, אני נסחפת. פשוט תמיד כואב לי זה שאנשים רואים רק את הצדדים הפחות יפים של גידול, יש עוד כל כך הרבה מאחורי זה. ורק דבר אחרון לסיום - לפני שנה היתה בארץ ד"ר סוזן ליטל שהיא הוטרינרית הידועה ביותר בעולם שמתמחה בחתולים. בשיחות אישיות איתה היא אמרה לנו בפירוש שידוע היום שבתי גידול שעובדים בצורה נכונה ורצינית מהווים אחוז אפסי מכלל החתולים. במיוחד כאשר הדור הבא יוצא מעוקרות/מסורסים ואין המשך רבייה ללא בקרה.