שלום לכולם

תודה!!!

נבדוק את האתר מייד! בדיוק עכשיו עשיתי הזמנה של למעלה מ-300$$ של ציוד לחתולים..
נראה לי שהקטנצ'יק יאלץ לחכות למשכורת הבאה אחרת הוא יאכל ואנחנו לא... (דווקא נראה לי שזה אולי יתרון... הממממ... נשקול את העניין
)

Sweet Fantasy

New member
לא צריך ללכת רחוק :)

אוכל לחמוסים כבר אפשר למצוא בארץ, הוא אומנם קצת יקר, אבל כבר לא צריך להזמין מחו"ל שבטוח יוצא יותר יקר.. כמו כן ,אין רע בלהמשיך להאכיל ברויאל קינן בייבי קט זה אוכל איכותי ומספק את הצרכים להם צח זקוק.. בגלל שהאוכל יקר ,מי שכן קונה אותו נוהג לערבב בין השניים וזה יוצר מצב שנשאר יותר לתקופה ארוכה..

Nיה

New member
מאיפה את בארץ ?

לפני 3 שנים איבדנו את החמוס שלנו, ואני אשמח לדעת שהוא חי...

../images/Emo7.gif

מקווה לפחות שגם הוא הגיע לבית, שאוהבים אותו ושטוב לו... גם לי נעלמה חתולה כשרק עברתי לדירה הזו - כנראה זינקה מהגג. לא מצאתי אותה ככה שברור לי שהיא בחיים. הדבר היחיד שהחזיק אותי שפויה הוא המחשבה שהיא בטח אצל מישהו בבית ושטוב לה...

The Reuty

New member
ברוכים הבאים../images/Emo39.gif

החתולים שלך גזעיים? עם תעודות? מצטערת שזה לא שאלות על החמוס, אבל זה נורא צורם לי לקרוא שאת מזווגת את החתולים שלך.

כן..

הם גזעיים עם תעודות ואני מכירה ויודעת שתמיד יש ויכוחים בנושא וממש מבקשת שלא נתחיל את זה כאן כי אם יש משהו שאני שונאת זה את הויכוחים האלו
אני אוהבת חיות אהבת נפש ומקיפה את עצמי בהן, ובנוסף לגזעיים שלי מטפחת שלל חתולי חצר, כלבים אסופיים, חמוס אסופי והיתה גם תוכיה מטריפה אסופית (אבל היא סיפור מאוד ארוך אחר). הגידול שלי מאוד קטן, מוציאה גורים בארץ רק אחרי עיקור/סירוס בדיוק בגלל שיודעת מה המצב הקטסטרופלי שיש כאן, רק לבתים הכי טובים שיש ולא כאלו שמתאימים את החתול לסלון. יש שני צדדים לכל מטבע, ואפשר לשלב את הכל אם עושים את זה נכון וכמו שצריך. אני הרוסה על גזע מסויים וזה הביא אותי לטפח אותו, ממש כמו שמירה על כל גזע אחר שקיים בטבע. וזהו, נראה לי שיסיים בזה, כמו שאמרתי ממש לא אוהבת את השטויות האלו, מאמינה מאוד במה שאני עושה וישנה טוב מאוד בלילה
אפשר לחיות בהרמוניה ביחד, תאמיני לי

The Reuty

New member
קיי

לא מתכוונת לריב, רק רציתי לדעת אם הם גיזעיים(עם תעודות..) גם לגורים את מוציאה תעודות? וסליחה אם זה נשמע שאני צתוקפנית, אבל כמו שאמרת - המצב בארץ מזוויע וזה נורא צורם לשמוע שאת מרביעה את החתולים שלך

כן,

גם לגורים יש תעודות אבל שוב, הם יוצאים מהבית רק מעוקרות/מסורסים ורק לבתים מאוד טובים (יעידו הגורים שעדיין אצלי) יש להרביע ויש לגדל... אני לא ממחפשי הכסף, להפך, זו הוצאה שלא נגמרת. אני נגד, נגד, נגד לקחת זכר ונקבה ולהרביע כי יש עוד כל כך הרבה מאחורי זה. גידול נכון וטוב ממש לא משפיע על כמות החתולים ברחובות. אני אחראית לכל גור מהרגע שנולד עד ליום האחרון לחייו. מה שכן הורס, וכנגד זה אנחנו (המגדלים) מנסים להלחם מלחמת חורמה זה כל אותם אלו שבאמת לוקחים זכר, לוקחים נקבה ומרביעים פשוט סתם! לא מעניין אותם הגזע, לא מעניין אותם הבריאות, לא מעניין אותם שגורים צריכים את אמא עד 3 חוד' אלא רק $$$$ קשה לנו להסביר וללמד שיש לזה גם צד אחר הרבה יותר מעמיק, הרבה יותר נכון שבינו לבין אינפלצית החתולים ברחובות אין קשר. החתולות שלנו ממש לא מכונות הרבעה, הן קודם כל החתולות שלנו ואולי פעם בשנה נותנים להן להמליט. טוב, די, אני נסחפת. פשוט תמיד כואב לי זה שאנשים רואים רק את הצדדים הפחות יפים של גידול, יש עוד כל כך הרבה מאחורי זה. ורק דבר אחרון לסיום - לפני שנה היתה בארץ ד"ר סוזן ליטל שהיא הוטרינרית הידועה ביותר בעולם שמתמחה בחתולים. בשיחות אישיות איתה היא אמרה לנו בפירוש שידוע היום שבתי גידול שעובדים בצורה נכונה ורצינית מהווים אחוז אפסי מכלל החתולים. במיוחד כאשר הדור הבא יוצא מעוקרות/מסורסים ואין המשך רבייה ללא בקרה.

למעלה