Katzele Persians
New member
שלום לכולם ../images/Emo20.gif
חייבת לציין שהעברתם לי יופי את משמרת הלילה בעבודה, ישבתי והתענגתי מהפורום! אז אני שרית, מגדלת של חתולים, ובנוסף יש לי שני כלבים מדהימים וחמוס אחד שאני פשוט הרוסה עליו. צחי הגיע אלי בטעות כשעבדתי במרפאה וטרינרית. יום אחד התקשרה מישהי ואמרה שיש להם נמיה - לא פחות ולא יותר, בחצר הבית. בחור שעבד איתי (שהים הוא בן זוגי
) יצא למקום וחזר עם צח. ישר התאהבתי והודעתי שאני מאמצת את הילדון, לפחות עד שימצאו בעליו. מאז ועד היום, 3 שנים, טרם אותרו הבעלים החוקיים וצחי הפך להיות חלק בלתי נפרד מהמשפחה הקטנה-גדולה שלי. את שמו הוא קיבל בעקבות ביס שחטפתי כשהגיע למרפאה והוטרינר בדק אותו. בהתחלה אפילו די פחדתי ממנו והשם המקורי הוא צ'חצ'ח. עם הזמן שהצ'חצ'חיות נעלמה ונשאר ליצן קטן נחמד, השם הפך לצחי/צח/צחון ולפעמים צחנה
הדבר המדהים והמפונק הזה חי עם כל החבורה שלי בקומה משלהם פרט לתקופות שיש גורים צעירים - הזהירו אותי שזה יכול להגמר באסון ובטריפה של גורים. לפני כשנה היה לי גור שהוא וצח היו החברים הכי טובים בעולם. פשוט מדהים לראות אותם רצים ומשחקים ביחד! צחי קצת הזדקן לאחרונה וממש מרגישים את זה עליו, אבל עדיין הוא מקסים, שולט בבית ביד רמה (חוץ מהכלבה שלאחרונה מציקה לו נורא ואנחנו שוקלים לסגור אותו בכלוב - כרגע הוא חופשי לגמרי כל הזמן). אנחנו מאוהבים ברמות שאי אפשר לתאר. רק לראות אותו מפהק כל פעם שנהנה כשמלטפים אותו, כל הליקלוקים, החבאת הדברים (לא מזמן באמצע בישול עפה לי כף עץ מהיד - תוך שניות הקטנצ'יק הזה רץ למרפסת החביא את הכף אי שם בין העציצים ומאז נעלמו עיקבותיה. במקום לרדוף אחריו לקחת אותה התגלגלתי מצחוק). בקיצור, נראה לי שמעכשיו אציץ לכם מפעם לפעם, לא בטוחה שיהיה לי הרבה זמן להיות כאן אבל לפחות מפעם לפעם. האיש שלי ואני אפילו שוקלים להתחיל לגדל חמוסים, אבל כמו שעם החתולים הלכתי עד הסוף, ככה גם כאן - קודם כל עבודת תחקיר מעמיקה ולמידה של כל פרט אפשרי הקשור בהם, ורק אחר כך נגיע לשלב של הבאת חמוסים נוספים (יקרא את כל המאמרים בפורום, מקסימום יציק לכם עם שאלות בהמשך). אני פשוט הרוסה על החיה הזו, הם ממיסים לי את הלב כל פעם מחדש. רק לראות אותם ומרוח לי חיוך על כל הפרצוף. כשעבדתי במרפאה זוג מבוגר שגידלו חמוס ישבו איתי והחלפנו חוויות חמוסיות. הם אמרו שעד שאין לך חמוס, אין לך מושג איזה אושר זה. כמה שהם צדקו...
חייבת לציין שהעברתם לי יופי את משמרת הלילה בעבודה, ישבתי והתענגתי מהפורום! אז אני שרית, מגדלת של חתולים, ובנוסף יש לי שני כלבים מדהימים וחמוס אחד שאני פשוט הרוסה עליו. צחי הגיע אלי בטעות כשעבדתי במרפאה וטרינרית. יום אחד התקשרה מישהי ואמרה שיש להם נמיה - לא פחות ולא יותר, בחצר הבית. בחור שעבד איתי (שהים הוא בן זוגי