שלום לכולם!

שלום לכולם!../images/Emo20.gif

היי, קוראים לי דפנה ואני חדשה פה! יצא לי לראות רק קצת מ"סאקורה" בגרסה העברית, אבל מאוד אהבתי את מה שראיתי ואני מתכוונת להשיג את הגרסה היפנית. אני מאוד אוהבת אנימה ומנגה בכלל, וגם נמצאת בפורום "מנגה ואנימה". (בהנהלת Rocket, אתם מוזמנים להצטרף.
) ולמי שלא מבין מה השם שלי: אוטנה - הגיבורה הראשית במנגה ואנימה בשם "Shoujo Kakumei Utena". (מיפנית: הנערה המהפכנית אוטנה) סאמא - תואר הכבוד הגבוה ביותר ביפן. אז מקווה שתקבלו אותי ושנסתדר יופי! להתראות! שלכם, דפנה.

17סיסי

New member
ברוכה הבאה!!!

שלום וברוכה הבאה לפורום סאקורה, אם יצא לך לראות את הסידרה ביפנית היא ממש יפה גם אני רואה אותה ביפנית...

OFIRB9

New member
תאמיני לי דפנה

כולם פה יודעים מה זה סאמה, אולי באקה או שניים לא יודעים.... ברוכה הבאה!!!!!1

Yuske

New member
היי דפנה, מה קורה?

ברוכה הבאה לפורום הקט שלנו^_^ (נב: אני אתקשר אלייך מתישהוא ביום חמישי כי יש לי מגן בכלכלה ביום חמישי הזה ג'ה נה)

היי גלעד-דוג'רס-יוסקה-רוחו של יפתח!

אצלי לא קורה הרבה, אני צריכה לסיים את "חצוצרה בוואדי" למגן ולבגרות בספרות... (יאבל'ה, זה מתחרז!!!
) וכן, יום חמישי זה מצויין, תתקשר חופשי! התגעגעתי!

Yuske

New member
*מקווה שזה לא יצא שרשור שיחה

משותפת שלנו* כמו שקרה בפעמים הקודמות שדיברנו... סבבה^_^ בהצלחה במגן\בגרות בספרות^^ (את לא בי"א? אז איך יש לך מגןבגרות בספרות?)

moon flower

New member
../images/Emo41.gif ~.~

אווווטנההההה *-* (אגב, נעים להכיר, סוגדת לאנט'י הימאמייה, ג'ורי ושיאורי [לומרות שלשיאורי
היה טוויסט עם בלאק-רוז.. עדיין.. היא וג'ורי צריכות לחיות הפילי אבר אפטר *-*] ושונאת את סאיונג'י (לומרות שיש לו קטע עם סינר לבבות) רוקה, ואוקיוווווו ><" לרצוח את הבאקה!) אה... וברוכה הבאה ^^;;;

Houndour

New member
במילים אחרות, ../images/Emo79.gif

גם מון ראתה אוטנה (לפחות את הסרט)

תודה רבה לכולכם על קבלת הפנים! ../images/Emo6.gif

עשיתם אותי שמחה! מגיע לכם צל"ש!
בכל מקרה הייתי ביפן לפני כמה חודשים, מספטמבר עד אוקטובר, והיה ממש כיף! אם תרצו אספר חוויות...
וגם, הנה רשימה של אנימות שראיתי ומנגה שקראתי... יש עוד הרבה שאני רוצה לראות/לקרוא, אז לפעם אחרת... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אנימה שאני רואה/ראיתי בטלוויזיה: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ פוקימון דיג'ימון האמטארו החתולים הסמוראים קאוובוי ביבופ בייבלייד נילס הולגרסון מדבוט דינוזאורים הדרך לשינזו מרקו (אהבתי את זה מאוד כשהייתי קטנה, אבל עכשיו אני כבר לא מסוגלת לסבול את זה... ) עליסה בארץ הפלאות אנימה שראיתי דרך האינטרנט ודרך דיסקים שהלוו לי: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ אינויאשה - בינתיים 31 פרקים גרוויטיישן - 12 פרקים (את פרק 3 דריה לא הראתה לי כי היא אמרה לי שהוא גרוע, אבל היא סיפרה לי פחות או יותר מה קרה שם) די.אן.אנג'ל. - בינתיים 14 פרקים Love Hina - כל הסידרה, כל הספיישלים וכל האווה (לא ממש אהבתי) יאמי נו מטסואה - בינתיים 7 פרקים צ'וביטס - בינתיים 2 פרקים די.ג'י.צ'אראט - 15 פרקים (פרק 15 הלך לשיר לאיבוד, אבל לא נורא) הלסינג - בינתיים 5 פרקים האווה של Fake מנגה שיש לי וקראתי: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Neon Genesis Evangelion - בינתיים כרכים 1-4 Azumanga Dahio - בינתיים כרך 1 Fake - בינתיים כרך 1 אנימה שיש לי בוידיאו וב-DVD וראיתי: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ קלטת וידיאו של החתולים הסמוראים (פרקים 3-4) דיסק DVD של Perfect Blue דיסק DVD של Ninja Scroll 2 קלטות וידיאו של נילס הולגרסון קלטת וידיאו 1 של עליסה בארץ הפלאות (2 פרקים) סרטי אנימה שראיתי ואין לי: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ הנסיכה מונונוקי השכן שלי טוטורו המסע המופלא של צ'יהירו כל 3 הסרטים הראשונים של פוקימון הסרט של דיג'ימון הרוח במעטפת מטרופוליס אקירה ספיריגאן אנימה שלמרות שהן משודרות בארץ, אני רוצה להוריד מהאינטרנט (צנזורה, אתם יודעים): ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ יו-גי-הו! קארד קפטור סאקורה דרגון בול זי אנימה שראיתי ביפן: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ סיילור מון!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- לא זוכרת כמה בדיוק, בסביבות ה-5 ראנמה 1/2 - לא זוכרת כמה בדיוק, בסביבות ה-5 פרינסס טוטו - פרק 1 פיאנו - פרק 1 סלאם דאנק - פרק 1 (השתעממתי רצח) סיינט סאייה - פרק 1 (ושוב, השתעממתי רצח) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ זהו, פחות או יותר. וכמובן שיש עוד בדרך... יאללה ביי-ביי!

למעלה