שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo20.gif

אשמח לקבל עזרה. עוברת עליי תקופה ממש לא פשוטה. אני מבולבלת, לא יודעת מה אני רוצה מעצמי, מחשבותיי אינן טובות, נמצאת בלחץ. שאלתי את הרונים מה עליי לעשות בכדי לשפר את ההרגשה שלי? שלפתי 3 רונים... והנה הם לפניכם אינגוואז איהוואז תי'וואז מה אתם אומרים?

אוקיי...

אם תתני לתקופה להיות, מה שיקרה הוא שדברים יתחלפו. כלומר, דברים שאולי קשה לך להינתק מהם יגמרו, ודברים חדשים יתחילו. מה שהרונים מציעים לך לעשות הוא לסגת פנימה הביתה, לקחת קצת חופש מהעולם - לא במובן של להתקשר לעבודה ולהודיע שאת לא מגיעה, אלא יותר במובן של לקחת אחריות על מה שקורה אצלך, לפנות זמן לחשוב, או אפילו סתם להיות עם עצמך, ולא לנסות להחליט מה את רוצה ,כי זה לא זמן טוב לזה, אני חושבת שכרגע מה שיקרה יבלבל אותך, כי זה לא ייראה כמו מה שאת רוצה. אבל, תני אמון בחוקיות המדהימה של מכללת כדור הארץ, השינויים הם לטובה. אל תיצמדי, תני להם להיות, תני למה שצריך להתממש להתממש, תפני לעצמך מקום בקארמה, ותראי שלאט לאט החיים יקבלו כיוון חדש, נקי, ומוצלח. הצלחה.

אם אשפר שאלה נוספת שקשורה ../images/Emo9.gif

מתי התקופה הזו תעבור? פהו גבו וונג'ו אני כל כך מיואשת, אני מקווה שלרונים תהיה תשובבה חיובית עבורי. תודה רבה ושבוע טוב

למעלה