שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo196.gif

אני חדשה כאן והייתי רוצה לדעת מה זה הנמלטים. כנראה שאני לא אוכל לצפות בזה בקרוב כי יש לי HOT. אבל קצת רקע יכול להשקיט את הסקרנות שלי בכל אופן, תודה לכל מי שמגיב :)

Angelus

New member
ממש שלום רב.../images/Emo140.gif

"נמלטים" או בשמה הקצת יותר מוכר "Prison Break" זאת הסדרה הכי חמה כרגע בארה"ב. העלילה מתרכזת בשני אחים, האחד (האח הגדול) הופלל ברצח של מדינאי חשוב ואחיו הצעיר נכנס לכלא, כאשר על גופו משורטטת מפת הכלא, על מנת להוציא אותו משם. נשמע הזוי, נכון? תנסי לראות פרק, את תתאהבי. מילה שלי.
בכל מקרה, לעוד מידע את יכולה לבקר בעמוד הקישורים של הפורום. המשך שהייה נעימה בפורום.

לא הייתי אומר הכי חמה...

אבודים זאת סדרה הרבה יותר "חמה", למרות שהם מתחילים לרדת ברמה בעונה השנייה.

Angelus

New member
לא מסכים.

אם יש סדרה שנתנה הד ושמעו את קולה השנה, זאת בהחלט "נמלטים". לא אבודים (עם כל הכבוד..) ולא נעליים.

NatalieMi

New member
מסכימה!!

לא ראיתי אבודים תאמת.. אבל נמלטים בהחלט עשה לי את השנה ולא חשבתי שיכולה להיות סדרה כזאת טובה.

אני הייתי שוקלת מילים... ../images/Emo46.gif

אתה בכל זאת בפורום של נמלטים...... ויש פה די הרבה מושפעים שלמדו כמה שיטות מפוקס ריבר איך להתתומדד עם אנשים לא רצויים.......

את חושבת שזה קל לשרוד חודשיים על אי

?
לא העלבתי את הסדרה או משהו כזה...אם היית רואה אבודים, היית שמה לב יותר לכל פרט ואז לא היית מגיבה כמו שהגבת והיית מבינה שבסך הכל אמרתי שאני חושב שהסדרה פחות מצליחה בארה"ב(ויכול להיות שטעיתי)

דבר ראשון.....

אני כן רואה את אבודים אומנם אני רק בעונה הראשונה פרק 9 כן היא סדרה מעולה... שנית כל נמלטים עקפה את אבודים בגלובוס הזהב אם אני לא טועה בכל אופן היא זכתה לסדרה הטובה ביותר!!! אז יש גם הוכחות שהיא הטובה ביותר אבל על טעם ועל ריח אין מה להתווכח.

למעלה