שלום לכולם

בלה ענת

New member
שלום לכולם../images/Emo189.gif

שוב אני אחרי השבעה אמא שלי נפטרה עברו כמעט 7 חודשים מאז שנפרדתי מבתי אהובה ענת אור בת 27 כמעט ושוב מכה. הרגש נאטם בפנים, בוכים עכשיו בשביל שתיים. אמא שלי בת כמעט 73, חולנית אבל.... כנראה לא שרדה את האבידה של נכדתה האהובה היא נפטרה ביום שישי, יום שני של ראש השנה באו אנשים ולא מעט וכמעט כולם דיברו על ענת אני כותבת את המילים ולא מבינה שום דבר היינו משפחה מאושרת פעם ועכשיו? למי יש תשובות. לי יש רק שאלות

אחשל

New member
../images/Emo201.gif כ"כ כואב ועצוב ../images/Emo10.gif...

אני מחפש מילים לכתוב לך ומתקשה... ממרחק הזמן ומהנסיון אני רק יכול לאמר לך שהאושר אולי נראה לך מאוד רחוק ממך וממשפחתך, אבל אני בטוח שאי-שם בעתיד תוכלי למצוא אותו פה ושם, ולו לזמנים קצרים.

yamkachol

New member
היי ../images/Emo201.gif

כן, כן , זה כואב, עצוב ואיום ונורא... אשתי התאבדה לי, לפני שנתיים ונשארתי עם חמישה ילדים בגיל בי"ס. במהלך שנה שעברה הלכתי לסדנא (לאלמנים ואלמנות ) שעזרה לי מאוד. אולי תחפשי סדנא שתעזור לך. אולי תתיעצי עם מנהלי הסדנא? מאחל לך בהצלחה.

yifat4441

New member
כול הכבוד לך על זה שאתה חזק בשביל הילדים שלך

אבל אני לא מבינה אך אמא עוזבת חמישה ילדים קטנים ??? אני מקווה שאני לא פוגעת חלילה בך, קשה לתפוס את ההגיון מאחורי האתבדות שלה בידיעה שיש ילדים ! אני אמא לשתי תינוקות ואני לא רואה עצמי בלי הילדים שלי. ושוב סליחה עם פגעתי.

מנסה לעודד ולחזק אפילו במעט

אני משתתפת מכל עומק ליבי צערך עצוב לי לשמוע כמה רע לך זה לא נתפס מה שקרה לך. איך?(את רואה, אני עצמי שואלת ולא מבינה) כל מה שנותר לי לומר שיש לך כאן משפחה לדבר ,לבכות ביחד, להתייעץ אני מאמינה שהן נחות יחד ושומרות אחת על השניה וכמובן גם עליך תיהי חזקה . באמת חזקה

בלה ענת

New member
עצוב ורע בעולמינו../images/Emo189.gif

לא משנה באיזה דרך אנחנו נפרדנו מאהובינו. הכאב הוא זהה. בן אדם אחד נקטף וסביבו המון נפגעים. ההשמות קיימות אצל כולנו. אם היינו עושים כך וכך אולי זה לא היה קורה. שום דבר לא בידינו, שום דבר לא תלוי בנו. אם זה היה תלוי בנו, אז אהובינו היו נשארים איתנו עד גיל מופלג. ולא היה צער ויגון עמוק שמפלג את כל הגוף לרסיסי זכוכית קטנטנות. כולנו נפגענו ומשפחת השכול גודלת מיום ליום. כאילו מכינים צבא של חכמים ויפים בעלי לב רך ואוהב ועם נתינה רבה עבור איזה שהיא מטרה חשאית. ממש חידת חיינו. אנחנו נכנסנו בטעות לסרט אימה ולא יודעים מתי הוא יסתיים ומתי נצא. להורה לאבד ילד/ילדה ולא משנה באיזה גיל - זה סוף החיים לאבד בני זוג כשישנם ילדים קטנים וצערים זה נורה לאבד הורים בגיל מבוגר זה קשה אבל אנחנו לא יכולים לחיות לנצח. והצרות הללו יוצרות שרשרת שלא נגמרת לצערי אמא של ענת אור מדהימה

למעלה