שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo188.gif

מקווה ששלומכם טוב, יש לי שאלה
האים מישהוא חווה גם קולות פנימיים שמדברים אליו? שאלתי באה בעיקבות זה שבני בן ה6 כבר המון זמן אומר לי שהוא מדבר עם אלוקים ושומע אותו ואפילו מתייעץ איתו לפעמים , אז הייתה תקופה שנבהלתי , וחשבתי "זהו הילד ה ש ת ג ע " והיו כמה פעמים שהוא אמר דברים כל כך הגיוניים לגילו שממש האמנתי שיש לי משיח בבית, אבל עם הזמן קיבלתי את זה "כידיד דמיוני" או כקול הפנימי שלו שמנחה אותו כולל האובססיות והלחישות, התרגלתי ,,,,,, אבל היום הייתי בשיחה אצל פסיכולוגית והיא רמזה לי בצורה ברורה שזה קצת לא בדיוק בגדר הנורמה , אז שאלתי אליכם : האים הדחפים שלכם לתנועות, לחישות, ספירת סדרות, טקסים,,,,, (למי שיש כמובן) נשמע כקול פנימי שמנחה אותכם ואפילו מזהיר שיקרה משהו אם לא תצייטו ,,, האים זה חלק מהטוראט ? האים יתכן שזו דרכו של ילד קטן להגדיר את זה שהוא לא ממש שולט במחשבותין ומעשיו?????????? תודה על כל תגובה ואיחולי בריאות איתנה לכולללללם,,,,,,,

ש ל י ק

New member
מה הילד נוטל ?

והם התיעצת עם רופא בענין ? ממה שאני ידעת אז אין קול פנימי יש חרדה נטו שאם לא עושים איזו פעולה משהו יקרה.....

בנתיים כלום

דחו לי את התור של הפסיכיאטרית פעמיים , ורק ביום שלישי כניראה הוא יקבל משהוא לניסיון לא יודעת עדיין מה ,

מאד מזכיר את הOCD

תנסי לקרוא קצת בפורום "טורדנות כפייתית OCD יתכן שתמצאי כאן תשובות רלוונטיות יותר-
אגב הרבה ילדים נוטים להמציא "חבר דמיוני" ייתכן שזה גם חלק מהעניין.

קליק 4

New member
לחלוק באושר

במקרה הזה אני מציעה לא לזלזל בקטע של המשיח ולדבר עם אלוקים, הפסיכולוגית צדקה שזה לא בגדר הנורמה. תלך להתייעצות עם פסיכאטר מפני שזה לא נראה לי שזה קשור לתנועות ולחלק מהטורט. אל תילחצו פשוט אתם צריכים לקבל אבחנה נכונה ואיך לטפל בזה.

תודה../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

היום אני מרגישה שזה יום מיוחד עבורי וכמובן בעיקר עבור בני, התחלנו תרופות קיבלנו משהוא לחרדה ,ועוד 0.5 מ'ג רספרידל להרגעה, זה כבר עושה לי טוב, לנסות לעזור לגוזל שלי בתיקווה שגם נצליח, ועוד עושה לי טוב , שהפסיכיאטרית ד''ר עינת אלקבץ נפגשה סוף סוף אתמול עים בני , והיא חושבת (לאחר שיחה ארוכה איתו ) שאין איך נקרא לזה? מחלת נפש, דרך אגב ד''ש חם חם לבת שבע
מד''ר עינת,,, דיברה עליך בחום, איחולי בריאות לכולםםםםםםםםםםם

למעלה