שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo185.gif

שלום לכולם! אני חדשה פה. גרושה פלוס אחת (דוסית-דתית-לאומית) קצת פחות משנה, אך חייתי בנפרד הרבה מאוד זמן מבעלי לשעבר. הגעתי לפורום השכן של חברה גרושים, והם שלחו אותי ל'צד' של הדתיים.. וזה בדיוק מה שרציתי לשאול. אז ככה: אני נמצאת בתחילת מסע חיפוש של פרק ב', של חברה דתיים, ובלי לפגוע באף אחד, לא כל כך מוצאת חברה דוסים ממש, גרושים או לא גרושים.. יש הרבה חברה איכותיים, אך את החברה הדוסים צריך ללקט... 'גלשנו' קצת בדוסי דייט, קצת ב'שניים שהם אחד' ועוד, "קפיצה" לישפה, אך עדיין אין.. אשמח לשמוע על עוד כמוני (אני בת 33, אבל שיא הצעירה, ומאוד רוצה להקים משפחה, כמו כולנו...), ולקבל רעיונות, בתקווה שלא פגעתי באף אחד..
לולה.

touti

New member
מי זה "גלשנו"?

ואת מגדירה את עצמך כדוסית דתית לאומית, מה מבין השלושה הכי קרוב אלייך?

אני ו"התיק" שלי כמובן...../images/Emo100.gif

וברצינות: סתם מין ביטוי כזה... בכל מקרה, אני שלושתם באותה מידה. אך עולמי הפנימי הוא עולם גדוש ורחב.. או במילים אחרות - אני לא 'חניוקית'... לולה

ברוכה הבאה

אני חושב שהגעת למקום הנכון מקווה שתהני ותמצאי עניין. ( ואוליי גם חתן......) יצא לי חרוז בלי כוונה

הם היו מצ`וטטים ...

אל תשפטי מהר ... רק תסבירי לי ...איך צרפת בנשימה אחת דת`ל וחרד`ל ודוסים ו ... איזה סלט יש פה ? קחי בקלות ... הפורום הנו א-פוליטי ...הכל פוליטיקה ! גם ההכשרים ! גם וגם וגם ... בקיצר ...ברוכה הבאה !!!

כנסי ברובליקה של CHATTV למעלה מעל המסך

הם עוד שם מצוטטים אני כבר פרשתי. לילה טוב...

טוב לא נורא..

הצלחתי להיכנס למערכת הצ'אטים, אך יש לי איזה באג כזה, שאני לא מצליחה להגיע לשורת השיחה. אם אצליח בדקות הקרובות, אתם כבר תראו, ואם לא, אז לילה טוב.

זה ממש פדיחה.

אני רואה אתכם, אבל אני ממש לא מצליחה לכתוב. אני לא מצליחה להגיע לשורת השיחה... משהו מוזר... תודה על כל ה'שלומ'ים...

מצבטוב

New member
יש אתר שלם לדוסים גרושים הנה קבלי אפילו לינק

dosim.grushim.googlepages.com זהו, תיהני ואולי אפילו ייצא מזה משהו.

למעלה