שלום לכולם!

shanyz

New member
שלום לכולם!../images/Emo165.gif

גם אני מעריצה של מאיה, ואתמול הייתי בגני יהושע והיא הייתה פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה..!!! אני כבר הרבה זמן רוצה ללכת להופעה שלה..אבל לא משהו כמו אתמול... הופעה באיזה מועדון או באולם..משהו מסודר שקונים כרטיס ויושבים..:) מישהו יודע אם יש לה איזה תכנון של הופעות בארץ? תודה רבה מראש..
שני:)

אממ את זה נדע רק יותר מאוחר

אבל אני בטוח שאחרי שהיא תוציא את הדיסק השלישי שלה היא תתחיל עם ההופעות הפרטיות שלה... מקווה שעזרתי קצת:) המשך יום נעים......

שלום שני אני רוצה לענות לך

אז כמו שליטל אמרה ביום שני וביום שלישי (אתמול) למאיה היו 3 הופעות היא לקחה הפסקה מהעבודה על הדיסק ועכשיו אחרי שכול ההופעות נגמרו היא חוזרת לעבוד ובקרוב כשהיא היא תסים אותו היא תחזור להופיע ואני בטוח שכשהיא תחזור היו הרבה הופעות אך לבינתיים אין הופעוות קרובות ולך ליטל אני חייב להגיד שאתמול היית מצוינת בכך שאת היית זו שהיתה אחראית על הקבוצה ודאגת שבזמן שמאיה הייתה על הבמה וגם לפני העלייה לבמה שכולם ידעו מי זאת מאיה ומי המעריצים שלה וכמה אהבה יש אלייה ואני מאמין שגם היא לא ציפתה שתהיה כל כך אהבה כלפייה בפארק ובנוסף לזה שנלחמת על כך שהפרחים שהשקעת עליהם הרבה זמן ומחשבה יגיעו ישירות עלייה ועשית את הכול כדי להיכנס בעצמך ליטל את גדולה בנוסף יש פה כתבה על האירוע של אתמול שבו תמונה של מאיה אז תהנו

למעלה