שלום לכולם

DJNYC

New member
שלום לכולם ../images/Emo16.gif

בוקר כאן בניו יורק, ומתעוררים למציאות חדשה. יום אתמול היה יום שאני אזכור כל חיי. איזה אנשים מיוחדים גרים בעיר הזו. כל כך הרבה אנשים התנדבו לעזור, רופאים, אחיות, כבאים, שוטרים. היו די והותר מתנדבים, היה די והותר דם. נהגי מוניות הסיעו אנשים בחינם, רק כדי לעזור. ועכשיו צריך להתחיל במלאכת החפירה הקשה. יש עוד ימים ארוכים לפנינו. תנחומי למשפחות ההרוגים, והחלמה מהירה לפצועים.

moya

New member
עדיין לא נקלט!

אני מול החדשות באינטרנט כמעט כל היום. כל פעם מראים את אותו הוידיאו של הפיצוץ. אני לא מצליחה להבין איך קורה דבר כזה. האמריקאים הראו לנו שגם הם מאוחדים במצבים קשים. תחזיקו מעמד והיו חזקים!! תנחומים למשפחות הנפגעים!

עדיין לא הצלחתי לעכל את הכל..

אני לא מצליחה לעכל את זה שזה קרה. אני פשוט בהלם עדיין..אני משותקת מזה. כל הזמן התמונה הזו.. של הבניינים קורסים..של האנשים הרצים ברחובות.. זה כ"כ קשה. רק התמונה. רק התמונה הזו עושה בעיניי לחות מוגברת. כ"כ קשה לי להאמין שאני עדה לכזה דבר. שאני ממש "זכיתי" לראות כזה דבר קורה. זה כ"כ קשה לצפייה,ובכל זאת..אני רואה את זה פה כ"כ הרבה פעמים. ושוב פעם, ושוב ושוב.. והתמונות, התמונות של האלפי אנשים שעכשיו נהרגו שם ופצועים וחסרי אונים בין כל ההריסות.. האנשים האלה שנפגעו והם חסרי פשע.. אני כ"כ כ"כ מרחמת עליהם..כ"כ עצוב לי..וזה כ"כ קשה.. היום, כשהתעוררתי בבוקר בדרכי להמשיך את חיי כרגיל-עבודה וכו´. כרגיל. אחרים לא זכו לכך. הגענו למציאות מטורפת כ"כ שאנחנו מודים לה´ על כל דקה שאנחנו לא מתפוצצים..שאנחנו עדיין פה. מתי,איפה טעינו שהגענו לכזה מצב..איך הגענו למצב כ"כ עגום שיש חששות למלחמת העולם ה-3?! אנשים צריכים ללמוד מטעויות. ללמוד לטובה. ללמוד לתקן אותן. עם השנים רמת הטירוף פה גוברת וגוברת..בחיים שלי לא דמיינתי פגיעה כ"כ גדולה וכ"כ חסרת רגשות, כ"כ לא הגיונית..כ"כ טיפשית ומיותרת. בחיים לא הייתי מעלה את זה על הדעת. פגיעה כ"כ קיצונית שכזו..תגרום להרבה בעולם. תגרום הרבה לנו.. הפחד הזה..פשוט הורג אותי. איפה כן בטוח ליהודים/ישראלים אם כך!?

ליבי איתכם ../images/Emo16.gif

עצוב לי כל המצב ומה שקורה בארה"ב מאתמול אני מרגישה כאילו עולמי חרב עלי נראה לי שהמחזות שאני רואה בטלויזיה קורעים את ליבי ואני לא מאמינה שהתאומים שהם בעיני סמל כבר אינם. רגשותי מעורבים כי אחים שלי גרים בניו יורק ועד הבוקר לא הייתי רגועה עד ששוחחתי עם אחי ושמעתי שבני משפחתי בסדר אני נושאת תפילה שמספר ההורגים יהיה קטן ולא יהיו ישראלים רבים שיפגעו בפיגוע הקשה הזה. עצוב לי שדבר כזה יכול לקרות וזה פיגוע שהוא מעשה נבלה ולפי דעתי צריך לתת מכה קשה למבצע ולהוגה הרעיון. אני אמשיך בדריכות להתעדכן בנושא האסון הנורא. יהי זכרם ברוך של כל הנספים שלכם בעצב מלכת השמש

למעלה