שלום לכולם...

Master Yoda

New member
שלום לכולם...../images/Emo153.gif

כמו שבטח שמתם לב, השם שלי כבר לא בכחול
ואני כבר לא המנהל
מאוד מאוד נהנתי בניהול הפורום הזה, ואני מאוד מקווה שאתם נהנתם בו תחת ניהולי. השתדלתי מאוד לעשות בו דברים נחמדים, שיהיה מקום כיף לשהות בו, ואני מקווה שהצלחתי... לצערי, אני נאלץ לעזוב. כיתה י´ קפצה עלי בהפתעה, ואני לא מצליח לדחוק את הפורום לתוך 57 השעות שיש לי בשבוע. לכן, אני מוריש את הפורום לsiriusnip
, שעזר לי עוד בתקופת הניהול שלי, ואני מאוד מקווה שההנהלה תעשה את ההחלטה הנכונה ותתן לו את הפורום. היו שלום, אולי אני אקפוץ לבקר מידי פעם! סוף. --------------------------------.

../images/Emo7.gif בה ביי.... ../images/Emo54.gif

היית מנהל מעולה!
אז שיהיה לך המון בהצלחה!
ואל תשכח לבקר!

המון בהצלחה...../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo4.gif

גם ממני,היית אחלה מנהל... והכי חשוב באמת אל תשכח לבקר, כי אם לא, נתגעגע...

bakara15

New member
אוי יודה יודה...

זה עד כדי כך קשה להיות מנהל? מה כ"כ קשה בכיתה י´? ועוד בתחילת שנה? אני לא בא בטענות רק זה פשוט חבל ולמה לעאזאזל אתה מוריש את הפורום לסיריוסניפ הקומוניסט הזה?! (סתם תרגיעו...
) בקיצור היית מנהל טוב

מזל טוב לSiriusnip אבל ....

יודה מאסטר כדי שתצליח בלימודים אנחנו מוותרים לך ולא כועסים וכמו שאמרתי מזל טוב ל Siriusnip ובהצלחה בניהול הפורום

Siriusnip

New member
תודה רבה לכולם!../images/Emo15.gif

Master Yoda, אני עוד אמשיך להפגש איתך למשחקי פריזבי וסתם לכיף, אבל בפורום- היית מנהל מעולה, עשית לי דוגמה ממש טובה ואני מקווה להמשיך בדרכיך, [URL='http://'] תודה שאתה מוריש דווקא לי את הפורום[/URL]! אז בקיצור, תודה רבה על הפורום, ותבוא לבקר!

Master Yoda

New member
כמו שאמרתי,../images/Emo153.gif

יש לי 57 שעות בשבוע, ו8 יח"ל השנה (מחשבים -5 לשון,הסטוריה,מחשבים -1). אז אין לי ממש זמן... זה לא שאין לי זמן לנהל, אין לי זמן להיות בפורום!!! (אולי פעם בשבוע) אבך כמנהל חובתי לבקר בפורום לפחות פעם ביום. נתתי את הפורום לסיריוס סניפ הקומוניסט הזה בגלל שאני מכיר אותו הכי הרבה, ואני גם גר די קרוב אליו ואנחנו נפגשים אז אם הוא יצטרך עזרה אני אהיה זמין (ואם אני ארצה לחזור לנהל אני אדע לאן לשלוח את מכתבי האיומים).

זה כל כך חבל.....

אני לא מבינה איך כיתה י´ עלתה לך בהפתע כי זאת רק תחילת השנה לי בקושי נתנו שעורי בית חוץ ממתמטיקה.... זה כל כל חבל שאתה עוזב הייתה מנהל מצויין חבל שאתה עוזב ו... תבוא לבקר!!!

bakara15

New member
שמתם ../images/Emo23.gif שמאז

שסיריוסניפ (להלן ניפ הרציני) נהיה מנהל השם שלו נהיה כחול בכל דפי הפורום והשם של יודה לא וזה כאילו שהוא אף פעם לא היה מנהל...
-אין טעם בלהגיב להודעה זו (אלא אם כן אתם באמתרוצים-

אין לי כלום נגדו...

פשוט דיי קשה לי לרשום את שמו... וזה גם די הגיוני שהוא יהיה מנהל כי עזר למסטר יודה בהתחלה...

Siriusnip

New member
לא כולם מרוצים שאני מנהל ../images/Emo15.gif

אין מה לעשות, זה מה יש.

Siriusnip

New member
ואגב, לא אני קובע מי כחול../images/Emo15.gif

זה ההנהלה של תפוז, אני לא יכול להגיד להם להשאיר את יודה כחול כי הם לא יסכימו- רק מנהל כתוב בכחול.

bakara15

New member
אין לי כלום נגד סיריוסניפ../images/Emo15.gif

סתם ציינתי עובדה כלשהי [URL='http://'] אז יאללה ביי ולהתראות[/URL]

E xxx

New member
../images/Emo75.gifאני מרוצה !!!../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif

מזל טוב בנאדם! אני בטוח שתהיה אחלה מנהל ושתעדכן את כל הסקרים והגלריות ובהצלחה...........!!!

זה על אותו עקרון של החתימה!

אם תשנה את החתימה שלך, בכל ההודעות שלך היא תשתנה...לא רק בבאה שתכתוב! ותחשבו על זה....

למעלה