שלום לכולם

ARGON

New member
שלום לכולם../images/Emo15.gif

בעבר כשעדיין גרתי עם אימי היה לי כלב קטן (דמוי שוקי
) היום הכלב (דובי) כבן 14 ואימי חולה מאד. אין לה יכולת פיסית לטפל בו , אני גר רחוק יחסית ואין לי אפשרות לטפל בו. הכלב בריא (מסורס) מלא שמחת חיים. אימי החליטה בתקופה האחרונה שהיא רוצה לקחת את הכלב לוטרינר ולהרדים אותו. שמעתי שייש פנסיונים לכלבים זקנים אבל היכולות הכספיות שלנו מאד נמוכות ואין באפשרותינו לממן . מה עושים? אני לא רוצה לרצוח את הכלב ואני חושש שאימי (שלא בדיוק בריאה בנפשה) תיקח אותו לוטרינר ותעשה זאת.

lilithmm

New member
ארגון

לכלב יהיה מאוד קשה לחיות בפנסיון בשנות זקנה שלו. הפרידה תהייה לו קשה מאוד מהמשפחה והסביבה. המעבר החד מבית לתנאי פנסיון לא יעשו עימו טוב. לצערי האופציה של הפנסיון יכולה רק לגרום לנזק, אלא אם אתם מוכנים לשלם סכום גדול שלפי ההודעה שלך הבנתי שלא קיימת אפשרות. לכן בלב כבד אני ממליצה להרדים אצל וטרינר עם כל התמיכה, חשוב שהכלב יחשוב שהוא מקבל זריקה רגילה ולא ירגיש נטוש. יש לדאוג שהאמא לא תשאיר אותו שם ותלך, אלא שהכלב יורדם במקום, ושוב, אצל וטרינר ולא בהסגר. אולי יש לך אופציה לטפל בו? מקווה שתגיעו לפתרון הנכון ביותר במצב הקשה אליו נקלעתם.

be_roo

New member
אני לא מכירה שום וטרינר שירדים

כלב בריא רק בגלל שהבעלים עצמם לא יכולים לטפל בו. עליכם לנהוג באחריות וכמו שטיפלתם בכלב 14 שנה ולהמשיך ולדאוג לצרכיו בדרך זו או אחרת. למצוא מישהו שיאמץ אותו, או שיעזור לאמך לטפל בו, יש עמותות ומתנדבים.

ARGON

New member
תודה...ואיך מוצאים את העמותות../images/Emo15.gif

או המתנדבים האלה...???

be_roo

New member
לי אישית אין את מספרי הטלפון שלהם

אך לא צריך להיות קושי להשיגם, עמותת "תנו לחיות לחיות" או "SOS חיות" יוכלו אולי להציע עזרה. או אולי יש לאמך שכן שיוכל לעזור בטיפול.

למעלה