שלום לכולם

5טלי

New member
שלום לכולם../images/Emo142.gif

עקבתי תקופה מסוימת אחרי הפורום, אבל לא האמנתי שאי פעם אצטרף. עכשיו אני צריכה את עזרתכם בדחיפות. עברתי לפני כ-3 שבועות טיפול IVF (רביעי) ובשבוע שעבר עשיתי בדיקת דם. התוצאה הייתה חיובית לשימחתי והרופא שלי היה מרוצה מאוד מהתוצאות. הבטא עמדה על 730 בערך. היום עשיתי שוב בדיקה והבטא ירדה ל 130. הרופא אמר לי בטלפון שזה לא ניראה לו הגיוני , אולי היתה טעות במעבדה או שזה היה הריון כימי.בכל מקרה מחר אני צריכה ללכת להיבדק באולטראסאונד. מישהו יכול לעודד אותי. מנסיון. אחרי תוצאה כזאת של בדיקת הדם? אני מיואשת לחלוטין וכל היום בוכה. בכל מקרה, תודה על ההקשבה.

יעל@

New member
טלי

אני חושבת שאין ברירה כי אם לחכות לבדיקה נוספת. מחזיקה אצבעות שזו טעות כואבת של המעבדה. יעל

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

וחבל שבכאלה נסיבות עגומות. אולי בכל זאת היתה טעות (דבריםכאלה קורים לפעמים). אבל אם לא- קבלי חיבוק ענק, כי אין מילים לתאר את הכאב שעובר עליך.
נועם

לילךפ

New member
../images/Emo49.gif מאופק ומקווה שימשיך טוב

השאלה כמה עוברים החזירו לך יכול להיות שנקלטו 2 או 3 ואח"כ נספגו ונשאר 1 אז בגלל זה הבטא ירדה בכל מקרה בהצלחה באולטרסאונד ומקקוה בשבילך זאת באמת טעות ושאת בהריון בהצלחה ותעדכני לילך

ענבל **

New member
אני יכולה לנסות ולעודד אותך....

כשעשיתי בדיקת בטא ראשונה התוצאה היתה 69, בדיקת בטא שניה היתה 82...הייתי בטוחה שזה זה...כעבור יומיים התקשרו מהמעבדה ואמרו שהיתה טעות ובדיקת הבטא הראשונה היתה לא 69 אלא 20. המכשירים היו לא מכויילים טוב. גם הרופא שלי אמר שקורים המון טעויות בבדיקות...מקווה שגם אצלך זה יתבטא בטעות ומחר התוצאות יוכיחו זאת...בהצלחה.

רומי^^

New member
אוי, איזה לילה הולך לעבור עלייך../images/Emo12.gif

טלי - לצערי אין לי מילים מעודדות. פעמיים הייתי בסיפור הזה. פעמיים זה ימא שבסוף זו היתה הפלה. מקווה בשבילך חזק חזק שהיתה זו תקלה מצערת במעבדה (ואם כן - לכי תפוצצי אותם!!!
) מחכה לשמוע בשורות טובות מחר. אם לא - קבלי חיבוק גדול. יותר מזה אין לי מה לומר.
רומי

5טלי

New member
תודה לכולם על העידוד!

לצערי לא ראו כלום באולטרסאונד. בבדיקת דם חוזרת, שכחו לבדוק את הבטא... אבל כנראה שצריך להשלים עם העובדה הכואבת ש-אין הריון-כיוון שההורמונים ירדו. מדהים כמה העליות והירידות במצב הרוח משתנות. יום אחד את בהריון ומרגישה בשמים ולמחרת השמים נופלים עליך. צריך לחזור לשיגרה והריקנות גדולה. אין לי מושג איך עושים את זה, איך חוזרים לשיגרה ועוד לעבודה עם ילדים... ואנשים ששואלים ומה עונים? אחרי 4 שבועות בבית, כולם בטוחים שזהו זה ופתאום הכל מתפוגג.. הלילה שעבר עלי באמת היה סיוט ומי יכול להבין אותי אם לא אתם. שוב תודה על העידוד ובהצלחה לכולכם!! אני יודעת שבסוף זה יצליח (לא בטוחה את מי אני מעודדת,את עצמי או אתכם)אבל האופטימיות חשובה.

אולה *

New member
עידוד הדדי

הי טלי, מצטערת שהחלום לא התגשם. לצערינו, בדרך שלנו יש המון ירידות ועליות. טוב, שאת אופטימית ומאמינה שתצליחי. זה עוזר. עצה קטנה: הייתי בכל זאת בודקת את הבטא ועוקבת אחרי ירידתה, ע"מ לשלול בעיות אפשריות (כמו, ח"ח, הריון מחוץ לרחם). בהצלחה רבה לך, אולה.

למעלה