שלום לכולם

foolisha

New member
שלום לכולם ../images/Emo142.gif

אני נכנסתי לכאן בתקווה למצוא פה קצת נחמה...אני שמנמנה...מעט משקל עודף אבל עם ביטחון עצמי בשפל המדרגה...אני בת 16....יפה...מושכת...אבל כשזה מגיע למציאת בגדים שיחמיאו לגזרה הלא כל כך מחוטבת שלי...זה אסון... הכל סבבה חוץ מהצמיג התקוע הזה באמצע החיים שחוגג לו בבטני ומסרב להכנס פנימה לתחתונים המחטבים... אני רוצה ללבוש משהו מיוחד ליום שישי מכיוון שאני וחבר שלי חוגגים חצי שנה יחד.... אני מאוד רוצה ללבוש שמלה נחמדה או חולצה יפה ...משהו שיפיל אותו על הרצפה.... אני יושבת פה מיואשת ולא מבינה למה שום דבר לא מחמיא.... זו בעיה דבילית לחלוטין בהתחשב לנסיבות אבל חיפשתי מקום שיוכלו לענות לי וכנראה שזה המקום.... מישהי?....

solee

New member
משהו לא ברור לי???

את בת 16 וכתוב בפרטים שאת בת 31???? בקשר לבעיה. גם אני לא מצליחה למצוא בגדים נורמליים, לצערי זה נורא קשה, וממש אין לי פיתרון בשבילך. אבל לפי מה שאני הבנתי את לא ממש שמנה, קצת בטן זה לא שמנה. מה שאת צריכה לעשות, זה לקבל את עצמך ככה. אני בטוחה שגם חבר שלך מקבל אותך כמו שאת. לא יודעת אם תוכלי לשנות את המודעות האישית שלך מהיום למחר, אבל יהיה מצויין אם תתחילי לעלות במדרגות , משפל המדרגה למעלה. אמרת שאת יפה ומושכת לא?! אז מה הבעיה. שיהיה לך בהצלחה.

foolisha

New member
אני בכינוי אחר כדי שלא יזהו אותי

אז זה רשם בטעות שאני בת 31...

solee

New member
אה....

אני בכינוי שאין לי מושג מאיפה הפלצתי אותו. סתם הייתה לי תקלה במחשב והוא כתב לי על כל כינוי שהוא כבר תפוס, למרות שלא נראה לי שיש אנשים כאלה: עחכ, אוילהמהיג, או כאלה : ערכלמדקלינכלךמקל. חחח שיהיה לך יום נפלא

יאני1

New member
שמעי,

אני כל הזמן לובשת שמלות וחולצות צמודות...הבטן שלי לא כלכך מפריעה לי. לא לובשת מחטבים הם עושים לי סרטים של מתקן עינויים מימי הביניים. אז אני מניחה את התחתונים בצורה שעובדת לי.. בכל אופן, נראה לי שאת כבר מפילה את חבר של על הרצפה, את פשוט לא מסוגלת לראות את זה. אם תשימי לב ממש בזהירות, תוכלי לראות שכל פעם שאתם נפגשים הוא נופל לרצפה :) בהצלחה! מעיין

foolisha

New member
חחח תודה ../images/Emo13.gif

את די צודקת....כמה שמילים יכולות לעזור....\

יאני1

New member
בכיף יפה,

תזכרי מי את, בלי קשר להאם הוא נפל לרצפה או לא אהבה, מעיין

For The Sunnn

New member
עצות שעובדות אצלי...

מכנסיי ג'ינס או בד קצת קשיח אחר נמוכים וצמודים מחטבים יפה את הגוף, כמובן שיהיו במידה הנכונה ואת יכולה ללבוש גופיה יפה וז'קט מעליה שחותך אותך מעל המותניים וזה ידגיש את הגזרה הטבעית שלך, כמובן ששרשראות צמידים וכו' זה יפה מאוד, וגם נעליים יפות איפור ותסרוקת יפה... אבל הכי חשוב שתרגישי כוסית=)

למעלה