שלום לכולם

בבלובה1

New member
שלום לכולם../images/Emo142.gif

אבקש את עזרתכם אם מישהו יודע אני מחפשת סדנאות/מפגשים להורים לילדים הסובלים מהפרעות קשב וריכוז. משהו שקשור לקופת חולים מכבי. אם יש משהו כזה באיזור חולון, בת-ים, ראשון, אשמח לדעת. מסגרת כזו שמדריכה הורים איך להתמודד עם קשיי ההתנהגות של ילדים כאלה, גם לדבר וגם לשמוע הורים אחרים וגם לשמוע מומחים בנושא זה. תודה מראש

b a r b a i m a

New member
אני מקוה שמותר להמליץ בפורום...

אני סיימתי לפני שבוע סדנת הורים בדיוק כמו שאת מחפשת!!! בחולון אצל שרית ברטפלד (לא אציין טלפונים כי אני לא יודעת אם מותר) אני חייבת לומר לך שלמדתי כלים נפלאים להתמודדות היומיומית. לא אומר לך שלפתע החיים שלי השתנו לבלי הכר כי זה יהיה שקר! מה שכן-יש לי את הכלים ביד. יש לי את היכולת להתמודד איתם. התחלתי בתהליך של שינוי - קודם כל בלקבל את המצב כפי שהוא - שזה לכשלעצמו לא קל בכלל. אני מסתכלת באופן שונה לגמרי על הילד, הסביבה וביה"ס.אני צועקת פחות, מקשיבה יותר. משוחחת בגובה העיניים. אני פשוט שם בשבילו! היום-הרבה יותר חשוב לי וכך גם אמרתי למורה שלו: שקודם כל חשוב לי שלא יהיה אלים! דבר שני חשוב לי שלא יהיה חצוף! דבר שלישי חשוב לי שבכתה ישתלב ובכך גם המצב החברתי שלו ישתפר לטובה (ואכן יש שינוי כזה) ודבר אחרון - הלימודים!! ללמוד-הוא יכול במהלך חייו. כרגע הוא צריך ללמוד גם איך להתנהג בביה"ס ובסביבה בה הוא נמצא. גם הוא עובר שינוי הלימודים...אין ספק חשוב מאד ואני לא מוותרת-אבל גם לא עושה סקנדל כשהוא לא עושה שיעורים כפי שנהגתי לעשות יומיום. השבוע קיבל בתנך 65 ובלשון 75 - שיבחתי אותו!!! (לא האמנתי שכך עשיתי אבל אמרתי לו - כל הכבוד!!! ) אנחנו מאד מרוצים מהסדנא. הן בעלי, הן אני וגם כל חברי הקבוצה שהשתתפה. אנחנו בקשר ומעבירים בינינו רשמים. את מוזמנת ליצור איתי קשר במסר ואעביר לך טלפונים

zivadina

New member
לא רק מותר, אלא רצוי

ככה אנחנו עוזרים לכל ההורים. קודם כל, תדעי לך שכל המומחים מגיעים לכאן בגלל המלצות מטופלים ולא בגלל פרסום עצמי (שאסור בפורום). אני משתדלת לכלול את כל המומלצים בספריית הקישורים, ותוכלי לראות את שרית בספריית ה"סדנאות" שלנו. יש לה אתר משלה. מותר לתת כתובת אזורית (למשל-עיר), אבל לא טלפון ודוא"ל. פרטים אלה ניתן להעביר במסרים אישיים. שרית ותיקה מאוד בשטח ה-ADHD, ובזכותה התחלתי לגלוש בפורומים של ADHD שהיא ניהלה. עברתי איתה מ-iol ל-walla ואחר כך ל-nana, ורק אחר כך התאהבתי בתפוז....ונהייתי מנהלת בעצמי.

alongili

New member
אנחנו גם אצל שרית- אבל בב"ש

ומרוצים מאוד מאוד, אין ספק שחיינו משתנים כל הזמן ואנחנו מתחילים להבין את הילד... אני חברת מכבי ולא חושבת שיש סדנאות בהשתתפות הקופה...

zivadina

New member
סדנאות

בבקשה, כל מה שידוע לנו על מנחי סדנאות. בקשר למכבי: הפסיכולוגית אסתר גולדברג שתתארח אצלנו מחר, מעבירה סדנאות במכבי.

בבלובה1

New member
תודה לכולכן. אתן מקסימות../images/Emo141.gif

אקח את כל ההמלצות שלכן ברצינות, ואבחר לי את מה שמתאים לי. תודה. תודה גם על הקישור הנהדר של סדנאות הורים.
נ.ב. שרית כבר יצרה איתי קשר במסר ונתנה לי את הטלפון שלה. שוב, תודה לכולכן. עזרתם לנו מאד.

למעלה