שלום לכולם אני חדשה פה, וגם אני מצפה כבר לטנלובלה בע"מ !!! לאחר התאוששות ממיכאלה......
M moranמורן New member 27/1/05 #1 שלום לכולם ../images/Emo142.gif אני חדשה פה, וגם אני מצפה כבר לטנלובלה בע"מ !!! לאחר התאוששות ממיכאלה......
שלום לכולם ../images/Emo142.gif אני חדשה פה, וגם אני מצפה כבר לטנלובלה בע"מ !!! לאחר התאוששות ממיכאלה......
א אסי שחר המדהימה New member 29/1/05 #12 ברוכה הבאההההה../images/Emo24.gif אני מעיין בינואר בת 14(עוד יומיים יוווווווווווווווווו כלומר ב-31.1) מירושליםםם מתה על אפרת כהן ,ג'ניפר אניסטון ,הדס מורנו ,פלור ,אגוס ,מריאנה אספוסיטו
ברוכה הבאההההה../images/Emo24.gif אני מעיין בינואר בת 14(עוד יומיים יוווווווווווווווווו כלומר ב-31.1) מירושליםםם מתה על אפרת כהן ,ג'ניפר אניסטון ,הדס מורנו ,פלור ,אגוס ,מריאנה אספוסיטו
מ מורינוש המקורית New member 27/1/05 #3 ../images/Emo24.gifברוכית הבאית!!../images/Emo140.gif והתמכרות נעימה!
ס סוכ7יה על מקל New member 28/1/05 #5 ../images/Emo3.gif ../images/Emo1.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif כמו כולם גם אני מחכה
ט טלושית לאב אפרתושית New member 28/1/05 #6 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo107.gif תהני
ס ספיר חולת סקעת New member 28/1/05 #7 ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!!
ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!! ברוכה הבאה!!!
ס ספיר חולת סקעת New member 28/1/05 #9 יוו נמאס ליי כל שניה להחליף כינוייי אני כל שניה צריכה להחליף כינוייייייי איזה עצבוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חח
יוו נמאס ליי כל שניה להחליף כינוייי אני כל שניה צריכה להחליף כינוייייייי איזה עצבוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חח
מ מתה על בן ודורין New member 28/1/05 #10 ../images/Emo12.gifלמה את צריכה להחליף כינוי כל שניה תישארי עם אחד
ס ספיר חולת סקעת New member 29/1/05 #16 אבל אני בכינוי הזה... כאילוו.. בכינוי השני אני רק בפורום מיכאלה.. ואני כל החיים מחליפה שם כינויים אז אני לא מחליפה יותר.. כי כבר לא מכירים אותי.. ואני כל שניה צריכ להחליף.. חחח
אבל אני בכינוי הזה... כאילוו.. בכינוי השני אני רק בפורום מיכאלה.. ואני כל החיים מחליפה שם כינויים אז אני לא מחליפה יותר.. כי כבר לא מכירים אותי.. ואני כל שניה צריכ להחליף.. חחח
ס סוזנוש לאב אפרתוש New member 29/1/05 #13 ברוכה הבאה מאמי../images/Emo24.gif נעים מאוד, אני סוזי בת 14 תהנייייייי פההההההההההה
מ מתה על בן ודורין New member 31/1/05 #20 ברוכה הבאה מורנוש../images/Emo24.gif אני נטלי בת 15 בת כמה את מקווה שתהני בפורום לאב יו