שלום לכולם

מיקי 35

New member
שלום לכולם ../images/Emo141.gif

אני חדש כאן... וחדש בפרק ב´... ההחלטה נפלה לא מזמן, והתהליך עדיין לא הסתיים... וכמה שאני שלם עם ההחלטה, ובתוכי מרגיש שזה היה הדבר הכי נכון לעשות, יש רגעים של ספק, יש רגעים של עצב, יש רגעים של פחד מהלא נודע... והכי מוזר... פתאום היא ואני מסתדרים הכי טוב שבעולם... פתאום יש לנו על מה לדבר, פתאום צוחקים, פתאום יש פתיחות... זה לא משנה דבר, אבל בכל זאת מכניס עוד ספק קטן בלב, אולי עוד אפשר ??? אבל אני יודע שלא... אני יודע שאסור לי להסתכל לאחור... כי אם אסתכל לאחור, לא אסלח לעצמי לעולם... אני חייב ללכת קדימה. אני חולם על זה כל כך הרבה זמן, שעכשיו שהיה לי האומץ ללכת על זה... אני חייב להמשיך עם זה עד הסוף... נשמע מוזר ? נשמע הזוי ?...

לא יודעת מה לאמר ../images/Emo10.gif

לא אוהבת את שינויי "מזג האויר" פעם ככה פעם ככה לא מאמינה בזה

אם אתה מתכוון שזה לא משנה את

ההחלטה אז זה אחלה חשוב לשמור על יחסים תקינים (עם גבולות ) בשביל הילדים אני לדוגמא שומרת על יחסים תקינים אבל הם מתנדנדים כל הזמן כי בכל פעם שאני לא מחייכת הכל מתפוצץ אז אני לא דוגמא הגרוש שלי לא דוגמא כי הוא רוצה לחזור ו"נכנס" בי בגלל שאני לא רוצה, עזוב לא חשוב העיקר הכל אחלה וככה צריך להיות ולא אמור לבלבל אותך תהנה מזה השינוי הוא חיובי.

מיקי 35

New member
האמת...

זה מרגיש לי טוב בבטן... כאילו ירדה ממני אבן ענקית מהלב... וזה לא משנה את ההחלטה... אבל מה... מכניס איזו מחשבה קטנה איפהשהו...

הכי טוב להרגיש טוב ../images/Emo13.gif

ואל תתן למחשבה הזאת להביא איתה עוד מחשבות אחרות בהצלחה

מיקי 35

New member
אני לא נותן...

בכלל אני בן אדם שברגע שמחליט על כיוון הולך לשם עד הסוף... סתם רציתי לדעת אם זה נורמלי להרגיש ככה, אם זה חלק מהתהליך, אם עוד אנשים חוו דבר דומה...

*יערית

New member
חייבים להסתכל קדימה......

ולפעמים גם לצדדים בכדי לא להפגע בדרך
כך לימדו אותנו בשיעורי הנהיגה לא? מה שאתם עוברים הוא גם שלב בפרידות ובגרושים לאחדים מאיתנו, וזה נפלא במידה ויש ילדים וכו´... עכשיו נשאר לחושב איך בונים פרק חדש שתמיד יהייה בו פתיחות וחברות שלא נופלת בגלל סיבות מכשילות. בהצלחה..וברוך הבא.

מיקי 35

New member
אני יודע...

יש ילדה באמת... ואני יודע שלשמור על יחסים טובים זה בראש ובראשונה טוב בשבילה... מה שמבלבל אותי לפעמים הוא שאחרי שנים של שתיקה רועמת או לחלופין צרחות איומות... פתאום אנחנו מדברים... וזה מבלבל. לא שזה משנה את עצם ההחלטה, זה סתם מוסיף קצת בילבול...

*יערית

New member
כנראה ש......

שיש לכם את היכולת לתקשר כאשר אין שום קשר"מחייב" בניכם!לא צריך לבלבל..צריך ללמד אותך לעתיד שזו הדרך הנכונה בזוגיות !!!!!!!! בתקווה שץצליחו ליישם "ידידות" זו על ילדתכם.

מיקי 35

New member
תודה יערית...

זה היה גם הניחוש שלי... וגם אני מקווה שנוכל להישאר ידידים למען הילדה...

ריאנה

New member
תודה על העידוד

מיקי קראתי את תשובתך,ואני מאד שמחה שאתה אופטימי,לגבי החיים ולגבי המשך לפרק ב אני מאד רוצה להתגרש ולהתחיל דרך חדשה ומקוה שאצליח להתגבר על כל הדרך הארוכה שיש לי לעבור עד אז ולהתחיל מחדש תודה.

ככל שתקדימי את התהליך

ככה יהיה לך יותר קל כל עוד אנחנו צעירות זה יותר קל "עדיף מאוחר מאשר מאוחר יותר"

מיקי ברוך הבא ../images/Emo140.gif

דבר ראשון מאחלת לך בהצלחה והלואי ותצליחו לשמור על הידידות הזאת לתמיד. למענכם,למען הילדה. ושני ,רציתי לשאול אותך - עדיין לא סיימת את הפרק הראשון, אתה באמת חושב שאתה בשל להתחיל בשני?

מיקי 35

New member
ת´אמת...

לא... אני לא בשל... לפחות לא עפ"י השכל הקר... אבל הדלת פתוחה... ואין לדעת מתי מזלך ידפוק בה...

בטח רק אמת ../images/Emo8.gif

עזוב את השכל הקר... כאן הרגש מדבר,והראש יכול לומר הדלת פתוחה אבל הלב סגור. בכל אופן מאחלת לך כי יאיר מזלך

למעלה