שלום לכולם!

Eurogirl

New member
שלום לכולם!../images/Emo140.gif

אני חדשה כאן, טוב בערך חדשה, כי מה שעשיתי עד עכשיו היה לקרוא את ההודעות בפורום הזה מההתחלה ועד הסוף, אבל משום מה לא כתבתי כלום... רציתי לדעת מה תם חושבים על הגירסה החדשה של מלטה. נכון שהיא מזעזעת והורסת לגמרי את השיר? ונכון שהשיר הבוסני נשמע כמו איזה שיר פתיחה לקטנטנות? (זה לאו דוקא רע)

roy758

New member
חחחחח את

צודקת השיר של בוסזנייה באמת נשמע ככה, אבל מאז שהם שינו אותו לאנגלית (זה לא בטוח, אבל יש לו גרסא אנגלית) אז אני לא מבין אף אף אף מילה!!!!! מילא בבוסנית (או איך שקוראים לשפה שלהם) הבנתי מה היא שרה (לא את הרתגום) נגיד היא אמרה נא רז´וסקו או משהו כזה, אז הבנתי איך שהיא שרה האנגלית שלה לא ממש טובה........ ולגבי השיר של מלטה, אין לי את הגרסא החדשה.... אם יש לך אני יישמח אם תשלחי לי אותו ICQ:100507836 MSN:[email protected]

roy758

New member
ואיך שכחתי

לאחל לך מזל טוב! (
) על הצטרפותך לפורום, אני מקווה שיהיה לך כיף פה, כי אני רק בערך שבוע פה ומאוד כיף פה ואני תמיד מחכה להודעות חדשות ולתגובות, אז תהני!!!
רועי

אני לא מסכים איתך בכלל !!!

העיבוד המחודש של מלטה פשוט מ-צ-ו-י-י-ן ! הוא נשמע הרבה יותר רגוע, ומלטה עלתה אצלי בהימורים 2 מקומות בשקט... השיק הרבה פחות מצועצע.. החלק היחידי שהם הרסו זה ה eternity... כל השאר פשוט מושלם ! עד עכשיו מלטה הייתה על הגבול מבחינתי אם להישאר באירוויזיון 2003 ועכשיו אני בטוח שהיא טופ 10 !

Euromix - Avi

New member
השיר המלטזי יכול להיות בקטנטנות...

אומנם לא שיר הפתיחה של קטנטנות אבל השיר שמופיע באמצע.... את האמת, השיר המלטזי מאוד מאוד מאוד מזכיר לי את השיר האוסטרי משנת 1999 ("Reflection"). חוץ מהיותו שיר מתוק כמו השיר האוסטרי, הלחישה של אירה לסקו באמצע השיר עוד יותר הגבירה את המחשבה שהשיר הזה ממש דומה לשיר האוסטרי. נכון שהמלודיה עצמה של השיר שונה, אבל האווירה ממש זהה !!! מה דעתכם ???

למעלה