שלום לכולם

purejoy

New member
שלום לכולם../images/Emo140.gif

אני חדשה פה ואני אוהבת מאוד את האתר שלכם. רציתי לשתף אותכם קצת במה שמטריד אותי לאחרונה O.K אז ככה: אני בת 21+ ביוני הייה בת 22 יצאתי לכמה דייטים אך שום קשר רציני לא התפתח האמת שזה לא ממש הטריד אותי בהתחלה..... אבל עכשיו אני מאוד דואגת, כל החברות שלי עד לא מזמן היו במצב שלי פנויות אבל פתאום במכה אחת אני מוצאת את עצמי לבד הן התחילו קשר חדש שנראה כרציני ועד כמה שאני שמחה בשמחתם התחלתי לאבד תיקווה, לפעמים אני פשוט מרגישה אוויר איך זה ייתכן שכלום לא קורה כול הידידים שלי אומרים לי שאני נראת טוב ואף אחד לא מאמין לי כשאני אומרת שאני לבד אז אני שואלת את עצמי מה לא בסדר? אשמח לקבל תגובות או עצות המאוכזבת ללא תקווה

העולם מסריח../images/Emo70.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

תחיי עם זה כמוני אני הגעתי למצב של אין חזור קלטי אני בן 17 וחצי כיתה יב ואני כרגע בוכה
אני יודע שזה נורמלי והכל אבל תבינו שאני לא בוכה סתם ככה רק מתי שזה באמת מבאס או קשה וזה שניהם יחד אני כל כך אוהב אותה
למה ההורים שלה עשו לנו את זה
טוב מצטער אני לא יערב אותך בבעיות שלי
מקווה שתצליחי שלך מכל הלב תוMר איש הלילה.

purejoy

New member
איש הלילה...

אני יודעת מה עובר עליך כי אני עברתי את אותו הדבר כשהייתי בת 17 ההורים שלי התנגדו שאני התראה עם נער כי הם לא אהבו את המשפחה שלו אבא שלו היה קצת מוכר כאדם שמסתבך בכל אופן אני נשברתי וגם הוא ושנינו ויתרנו אני אומרת לך מתוך נסיון אם אתם באמת אוהבים וההרגשה הדדית אל תוותרו תנסה להוכיח את עצמך וגם אם לא תצליח באיזה שלב אם אתם ובמיוחד חברה שלך תבהירו להורים שאתם באמת אוהבים הם יאלצו לקבל את זה כי מי שבעצם מחליט בסופו של דבר זה רק אתם. מקווה שתצליח, רוית

dgrwkl1

New member
רוית.נראית טוב זה לא נראית פיצוץ.

יש הבדל מהותי בין שני הדברים. רוב האנשים בעולם נראים טוב, ממוצע,בסדר וכו´. כמה אנשים באמת מכוערים את מכירה? כמה בחורות מכוערות את מכירה?? כך שזה שאת "נראית טוב" לא אומר כלום. אם היית אומרת לנו שאת נראית "פצצה" "מדהימה" שבחורים מסתובבים ברחוב בזמן שאת עוברת לידם...ובכל זאת את לבד..אז היינו באמת שואלים "מה קורה כאן". הבנת?

purejoy

New member
לא ממש.....

אם אתה אומר שרוב האנשים בעולם נראים טוב אז אני לא חושבת שזה משנה עד כמה אני נראת טוב נכון? חוץ מיזה אני לא אוהבת להתרבב ואני מעדיפה להיות צנועה מה שחשוב שאני יודעת מי אני ומה אני שווה.

SummerGirl

New member
היי רוית

למה את חושבת שמשהו לא בסדר? את עוד לא בת 22! תהני, תצאי, תכירי. אולי את לא מוכנה להתפשר על משהו שהוא פחות מהאחד והיחיד? אולי את מספיק מכירה בערך עצמך כך שמשהו בתוכך יודע ששווה לחכות ל - Best Of The Best? תהני מהתקופה הזו של חוסר המחויבות כל עוד עד יכולה. תאמיני לי, אחר-כך יהיו לך כל החיים להתחייב. אל תציקי לעצמך בדאגות. חייכי את החיוך שלך וצאי לעולם הרחב מתוך מודעות מלאה שאת לא נמצאת עם מישהו רק מפני האדם הנכון עוד לא נקרה על דרכך, ועד אז - נצלי את החופש שלך עד תומו.

purejoy

New member
../images/Emo51.gifSUMMEERGIRL

את באמת יודעת לעודד אולי באמת עדיף כך והזמן יעשה את שלו
ושוב תודה

למעלה