שלום לכולם

adi810

New member
שלום לכולם../images/Emo140.gif

שלום... אני לומדת במגמת תקשורת בכיתה י"ב , וכעבודת בגרות אני צריכה להכין סרט על סיפור אמיתי מהחיים...ואני זקוקה נואשות לרעיון.... אני ישמח לשמוע עצות לרעיונות או אם יש לכם סיפור מעניין שאתם מוכנים לספר או חבר שאתם מכירים ... כל עזרה תתקבל בברכה תודה רבה

החיים מלאים סיפורים-

מה מעניין אותך? מה קורב לליבך? אני מוכנה לספר הרבה סיפורים מעניינים, כיוון שהמסרים שלי לא עובדים, תשאירי דרך ליצור קשר - ואולי יצא משהו מעניין.

adi810

New member
תגובה:)

תודה על העזרה אני ישמח לשמוע את הסיפורים שיש לך לספר לי ואת יכולה ליצור איתי קשר דרך האייסי , אם יש לך מספר תשאירי לי אותו וניצור קשר... תודה עדי.....

adi810

New member
:) ?

הייי... אמרת שיש לך סיפורים מעניינים לספר , אני ישמח לשמוע... אני אני יכולה ליצור איתך קשר???

לפעמים לא רואים מה יש מתחת לאף

תבדקי את הסביבה שלך לפני שאת מחפשת רחוק כל כך סיפורי חיים של אמא\אבא דודה סבתא שכנה מורה בעל המכולת המנקה של השכנה (אחלה סרט דוקו)

adi810

New member
טנקס.......:)

אני רוצה לעושת משהו על משהו שאני יכולה להתחבר אליו.....

דוש2

New member
בתור אחת שעשתה סרט גמר שנה שעברה

וואי איזה תהליך ארוך זה היה ! ויצא סרט מדהים!! אני יגיד לך את האופציות שהצלחנו למצוא.. -מכור לשעבר בגילנו.. -יום בחייו של עשיר -יום בחייו של טייס -הומואים אומנם זה נראים נושאים מאוד קלישאים אבל הכל תלוי באיך שעושים את הסרט ולא באמת בתוכנו...העיקר איך שמעבירים את הסרט. בהצלחה!

adi810

New member
טנקס....../images/Emo39.gif

רעיונות יפים , אבל הצלחתם גם למצוא אנשים לרעיונות האלה שמוכנים לדבר???? ואם מותר לשאול על מה אתם עשיתם את הסרט???

דוש2

New member
כן

עשינו על מכור לשעבר בגילנו...הכרנו אותו ממש טוב...והוא דיבר בכנות ונפתח בפנינו...זה ממש עזר לנו..הייתה לנו עריכה מעולה,יצא ממש טוב קיבלנו איזה 97 ? לא זוכרת חח

תגובה

כתבי ספור על בחור חכם וטוב שיש לו פגיעה מוחית מיוחדת, ובגללה הסתבך עם זרים בכל הארץ, אבד את אהבת חייו שהיתה מטפלת שלו, עבר התעללות נפשית בגלל אהבתו אליה, אבד לתקופה את יכולת התקשור עם אנשים, הגה מלים גסות ברחוב וחשב משפטים לא נעימים.

למעלה