שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo140.gif

לאחרונה התחלתי להרכיב פאזלים (על אף גילי הקשישי מעולם לא הרכבתי פאזלים של "גדולים", וכל נסיוני בפאזלים הסתכם בכאלה שבניתי עד גיל 8 בערך...), כאמור, לאחרונה גיליתי את ההנאה שבפאזלים, וכך נולד לו תחביב חדש. אני פונה אליכם, כדי לשאול האם מישהנו מכם מכיר את הפאזל הזה, ויודע איפה אפשר לקנות כזה? : http://www.puzzles.co.il/puzzle.asp?f=110&subcat=3 target=_blank style=color:blue>http://www.puzzles.co.il/puzzle.asp?f=110&subcat=3 ראיתי אותו ב"גלריה" של אתר הפאזלים הישראלי, וממש התלהבתי. כמו כן, האם מישהו כאן מכיר אתר עם פאזלים יפים בנושאי פנטזיה (לדוגמא על פי יצירות של טולקיןוכאלה?), לצערי היחידים שניתקלתי בהם היו של תמונות מה~סרט~ "שר הטבעות", ואילו אני מחפשת פאזלים שהם על פי ציור, ולא על פי תמונה. אודה לכם אם תגידו לי איפה אפשר להשיג כאלה פאזלים.

123נעמי

New member
ברוכה המצטרפת למשפחת הפאזלים

הפאזל שאת מדברת עליו הוא חלק מסידרה של 7 פאזלים של ציורים של האומן James Christensen הפאזלים האלו הם של חברת Jumbo אני מחפשת אותם בחניות בנרות אבל בודדים מאוד מחזיקים פאזלים של החברה הזו - לצערי הרב הפאזלים שלהם באיכות טובה מאוד וחבל שמה ששולט כאן בשוק זה שלוש ארבע חברות גדולות וזהו אני מאמינה שבאינטרנט תוכלי למצוא אותם מצאתי ארבעה ציורים מהסידרה שהפכו לפאזלים הנה אחד

123נעמי

New member
ועוד אחד

יש עוד 3 שאני לא מוצאת את התמונות שלהם בכל אופן דווחי לנו אם מצאת

123נעמי

New member
חלק מהפאזלים.....

הם של 1000 חלקים וחלק של 1500 חלקים אי אפשר להשיג ב- P&M כשהייתי בחנות בדיזנגוף -ביקשתי אותם זה מופיע אצלו בקטלוגים אני לא זוכרת מה הוא אמר זה היה מזמן אבל הנקודה התחתונה היתה שאי אפשר להשיג אותם אצלו.

anatge77

New member
לא רק של 1000

אני עשיתי את הפאזל הראשון אבל ב 5000.. הוא גדול אבל ממש יפה

אני רוצה לקפוץ לשם היום..

איזה פאזלים כן יש שם ב- p&m..? הפאזלים שמופיעים באתר הפאזלים הישראלי אני אוכל למצוא שם..? כי ראיתי באתר כמה וכמה פאזלים שאני רוצה ויש לי בעיה להזמין את זה מהאתר תודה על העזרה

anatge77

New member
לא ידעתי שיש סידרה כזו

היי.. אני חדשה פה בפורום.. ראיתי את התמונה של הפאזל הזה.. עשיתי אותו לפני כמה שנים.. לא ידעתי שיש סידרה כזו.. איפה אפשר למצוא פאזלים נוספים מהסדרה??.

הו, הם כה יפים!!

אני גם אנסה לראות אם יש דרך להשיג או להזמין באינטרנט, מבטיחה להודיע אם אכן תתגלה דרך כזו. תודה!

למעלה