שלום לכולם

Pugili

New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif

איפה מוכרים צמחים טבעיים (לא טבליות) באיזור חיפה? בבקשה אם מישהו יודע שישלח לי מסר. תודה רבה מראש

saritsh

New member
נסי בחנויות טבע הפזורות בעיר

אי מכירה כמה- עיר - כנען רח' יפו מול בנק לאומי יד המשטרה) רוממה- מאחורי המרכז המסחרי לא זוכרת את שמה. רח' במרגלית - רענן על צומת שמשון כמו כן יש בתי מרקחת הומיאופתים לינהם אולי גם להם יש אחד הוא ארמון ברח' הנביאים מול רח' אבן סיני אחד ברח' הנביאים ליד הכניסה לכרמלית מול הדואר, נדמה לי שקוראים לו הדס. פתחי דפי זהב בטח תמצאי עוד.

saritsh

New member
סליחה, התכוונתי להעביר לך שמות במסר

ולא כהודעה. הסליחה עם מנהלת הפורום.

lux lisbon

New member
../images/Emo207.gif- ../images/Emo203.gif../images/Emo53.gif

שלום... קניתי חמאת שיאה ולפי מה שהבנתי היא אמורה להיות בצבע צהבהב-לבן, אבל מה שאני קניתי זה בצבע לבן. בנוסף, היא די גבשושית.....(צירפתי תמונה) מה אפשר לעשות? יש עוד סוג של חמאת שיאה? תודה!

saritsh

New member
יש כמה סוגים של שיאה באטר

יש גם יקרוקה, יש עם ריח יותר חזק או כזו עם ריח פחות חזק. קשה לדעת את איכות המוצר שקנית לפי התמונה. הגבשושיות אם אני מבניה את כוונתך הן חלק משהיאה, הן נמסות ברגע שהן באות במגע עם גוף, בגלל חום הגוף שממיס אותן. נסי אותה ותראי אם היא עושה לך טוב. מרחי אותה על מקום קטן במשך כמה ימים ותראי אם אין תגובת נגד.

lux lisbon

New member
אה...אז אמורות להיות גבשושיות...../images/Emo35.gif

כי קניתי את החמאה בשביל למרוח על השפתיים
, אבל חשבתי שזה אמור להיות חלק..כמו חמאה, וכשראיתי שזה לא, חשבתי שקניתי את המוצר הלא נכון.. שמתי על השפתיים וההרגשה היא בערך כמו לשים שמן.. ככה זה אמור להיות? ותודה שענית!

saritsh

New member
אגוז השיאה

בשמו האחר אגוז הקרטיה, שגדל באפריקה, מכיל את "חמאת השיאה" כאשר מבקעים אותו. הוא נמס בטמפרטורות נמוכות יחסית 35 מעלות C והופך לנוזלי כמו שמן. ולכן מצב צבירתו המוצק והלא נוזלי.אם תחממי אותו בכלי עם מים חמים או תשימי בשמש הוא יהפוך נוזלי. (אם באמת זה שיאה באטר טהור ולא מעורב עם כל מיני חומרים אחרים.) רצוי תמיד לבדוק לפני הקניה, יש טסטר בד,כ ופשוט לוקחים ומורחים קצת ורואים איך זה מרגיש ומריח. זה טוב לשפתים בהחלט, אינו מכיל מסנן קרינה. שוב אני לא יודעת מה קנית לא מכירה את המותג הספציפי הזה, כך שלא יכולה להתייחס, נתתי לך קצת רקע לידע כללי. :)

saritsh

New member
ב 3 שלבים

1. לקרוא מה כתוב על המרכיבים 2. להבין מה כתוב 3 להאמין למה שכתוב או לא

lux lisbon

New member
../images/Emo13.gif

כתוב על הקופסא- מכיל: חמאת שיאה. והתמונה ששמתי...זה נראה לך כמו חמאת שיאה..?

saritsh

New member
כמו שאמרתי

קשה לפי תמונה לקבוע, צריך להרגיש ולהריח. נסי על שטח עור קטן ומוסתר וראי מה קורה. בהצלחה

למעלה