שלום לכולם

ציקהלה

New member
והנה התגובה שלי בלי הרבה לחשוב

אין לי טלויזה אני לא קורא חדשות אני לא מדבר עם אף אחד בעיברית חוץ מהחברים הישראלים שהם במקמות מאוד מרוחקים אני לא אוכל חומוס ובטח ובטח שלא שותה קפה... (לא הולך טוב עם ריטלין) . ואני גר לבד בשכונה גטו אבל של כושים בדירה מאוד קטנה איפה שיורים בחוץ בלילה... אז אל תעשה הכללות אחי, כשמישהו בא אליי ותוקף אותי או את המדינה שלי אני קם מיד ומהגן על כל קקי קטן שחיי בישראל... גם אלה שדוחים וגם כאלה שהם אוהדי בית"ר. אני חתפתי מכות טוב מאוד פעם אחת על זה שאני ישראלי (יותר נכון החטפתי)..... אני לא יצביע לזה כי זה לא צודק... אני לא חושב שיציאה מעזה זה מעשה שיכפר על שנים של רצח ותעווה ששרון עשה... אי אפשר להתווכח על זה, זה קרה.... תאמין לי שכל פעם שמישהו מנדה את היהודים או ישראלים תאמין לי שאני הראשון לקפוץ ולהחזיר מלחמה... ותאמין לי שנאי יכול להמנע מזה.. אני לא ניראה כמו ישראלי וברוך השם אני מדבר אנגלית כמו אמריקאי ככה שזה מוציא אותי מהמון צרות יום טוב

ציקהלה

New member
אני גר ביוסטון טקסס בן 19

וזה מקום עם צרות ביגלל שאני הכנסתי את עצמי לזה... יכולתי לגור בכל צורה של מגורים שאני רציתי... היריות בחוץ בלילה או הדבילים בחוץ לא מזיזים לי ביכלל... אני אפילו לא מתעורר לשניה כשזה קורה... אני מרגיש בטוח ונוח לי

AnnabeI Lee

New member
ooh fun ../images/Emo9.gif

ובכן, הייתי מציעה לחברך הישראלי הגאה להרחיב את המחקר שלו מעט. אם תסתכל בשרשור שהיה פה לא מזמן בו שאלו כמה חברים ישראלים יש לכל אחד, תראה שהמון אנשים ענו שאין להם שום חברים ישראלים. אני מדברת אנגלית אפילו עם החברים הישראלים שלי, החברים האמריקאים שלי אוכלים הרבה יותר חומוס ממני (ממתי חומוס זה בכלל סמל ישראלי? חומוס זה לבנוני.) והקפה פה הוא של Tester's Choice. אני לא אגיד שהמשפחה שלי לא מתגעגעת לדברים ישראליים, לפני יומיים אמא קנתה קרמבו והתענגתי עליו בשמחה. אבל זה הרבה יותר קשור לעובדה שאלה הדברים שגדלנו איתם ולא לזה שישראל זו ארץ השפע, או שהגטו היהודי מספק את זה. ההורים שלי קוראים חדשות בעברית כי מעניין אותם מה קורה בארץ שבה הם גדלו ובה נמצאת המשפחה שלהם, ולוא דווקא כי פוליטיקה ישראלית היא מקור הגאוה העולמית (הבחירה בין פושע מלחמה שנאסר עליו להיות שר בטחון ונציג הסתדרות שלא יודע לדבר אנגלית היא לא בדיוק פסגת האנושות). ההורים שלי לא מאשימים את ישראל ב"כשלון" האישי שלהם. שני ההורים שלי היו מנהלים בחברות שהם עבדו בהן, לשניהם תארים אקדמאים גבוהים, שניהם שמרו על קשר עם חברי ילדות. ההורים שלי החליטו לעבור בגלל שכאן הם לא צריכים להתכונן למלחמה כשהם נוהגים לעבודה, כאן הסיכוי שישביתו את הלימודים בתחילת השנה הוא אפסי, וכשילדתם מתווכחת על פוליטיקה רדיקאלית במסגרת לימודיה, מאוד לא סביר שיאימו לרצחה. אני לא אומרת שארצות הברית (קנדה/ צרפת/ נורבגיה) הן מדינות מושלמות, רחוק מזה, אבל לבקר אנשים שהחליטו לא לגור בדקטטורה דתית (ועוד בגלל שראשי מדינות מטומטמים גרמו לילדים בני 18 למות בשבילה) נראה לי מגוחך.

noamnahmias

New member
איזה מגניבב!!

חחחחח מאיפה הבאת את זה!? יצא לי לראות דברים בסיגנון ואני לא מבינה מאיפה אנשים מוציאים תדברים האלו...

UJFYE

New member
so i guess that

its better to have a leader who prefer going to war for oil and power lie to his citizens increas the gap between the rich ppl and the poor or go to school were you have absulotly no free hand yo can learn and thats it how bout doing somthing diffrent from pot or alchol after school i live in america for 4 monthes and i have 7 more and i just now realise how better is the youth in israel wile we have valuse of some kind they are buezy learning so they have a career and thats the end of there life i prefer living in a country that need to deafend here self and not in one who look for unneccery wars as iraq vieatnam or n.korea i want my kids to have some kind of perpus in life not only go to college and be a doctor but thats just me

ציקהלה

New member
אז ככה

עדיין לא שמעתי על מישהו שכותב בפורום הזה הוא שותה ומעשן כל כך הרבה... למעשה אני בחיים לא עישנתי כלום ובחיים לא השתכרתי (קשה להאמין אה?) הלימודים בישראל לא מפותחים ולמעשה הם מגבלים את יכולת החשיבה של הילד... אני לא אמריקאי לכן לא איכפת לי ממה שבוש עושה הוא יכול ללכת לעשות מופע חשפנות בבית אבות... אני יחזור להיות חלק מישראל שהרבה דברים ישתנו שם... ואם הרבה דברים לא ישתנו שם... זמני בארצות הברית הולך ומיתקצר... כי אני יעבור לאוסטרליה.... זה רק אני מה שאני חושב, אבל לדעתי כל בן אדם חיי פעם אחת ולבזבז את החיים שלו על מילחמות לא הוגנות ולעשות דברים שהוא לא רוצה זה לא במקום...... ואם כבר חיים פעם אחת צריכים להביא את ההופעה הכי טובה שאני יכול.. אם להיות רופא זה מה שיספק אותי זה סבבה אגוזים... נימאס לי מלעשות טוב לאנשים אחרים (חוץ מבמיטה) בלי שום סיבה... עכשיו ידידי היקר או ידידתי... מציע לך שתיקראי טיפה... כי בניגוד לאמריקאים אנחנו לומדים וקוראים ויש לנו ידע יותר גדול בפוליטיקה ממה שניראה לך... תיסתכל\י מה שרון עשה במהלך ההיסטויריה.... יום טוב

למעלה