שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo140.gif

אני גרושה כמעט שנתיים גרה באיזור הצפון ועדיין לבד היו פה ושם אבל חוץ מסקס לא היה כלום. חשבתי שאני אוהבת מישהו אבל הוא אמר לי בפרוש שאני חשובה לו אבל לא אוהב אותי די נישברתי מזה חשבתי שאולי סוף סוף מצאתי מישהו אבל מתברר שלא. לפעמים מתגעגעת לאקס למרות שלא היה לנו טוב ביחד אבל הוא כמובן המשיך בחיים לא חיכה לאף אחד התחתן בשנית ועומד להיות לאבא שוב יש לי ילדה קטנה ואני חושבת לעצמי איך הוא הצליח כל כך מהר לשכוח ולהמשיך הלאה ואני עדיין תקועה במקום ולא מגיעה לשום מקום..............

t o t a l

New member
אולי כי

אולי כי הוא היה חייב למצא את עצמו שוב במשפחה? אולי כי הוא היה חייב שוב אישה שתרצה אותו? אולי כי הוא לא היה מסוגל לסבול את המחשבה שהוא לבד? אולי כי הוא היה חייב שוב ומהר להרגיש שייך? אולי כי הוא לא היה מסוגל לסבול את היותו לבד, ובחר לחיות אם בת הזוג הראשונה שהוא פגש? אולי כי הוא כל כך לא מסוגל להיות לבד, שלא ממש ברר? שלא ממש למד מטעויות? שלא ממש בחן לעומק את חייו ואת נפשו, על מנת להיות משוכנע מעל לכל ספק שאותה אישה חדשה שבחר, היא אכן המתאימה לו? אולי הוא פשוט ברח? אל תצטערי. זאת לא תחרות. אם האושר הוא המטרה, אני בכלל לא משוכנע שהוא מצליח טוב ממך. בהצלחה

ע פ ר ל ה

New member
ואולי כי פשוט הצליח לו?!

ואין וודאות מוחלטת שאותו בן זוג שבחרנו בשנית,הוא הוא... המתאים.

ד ו ל ה

New member
עניין של השקפה...

כשאני קוראת את מה שכתבת נראה לי שדווקא הוא תקוע עמוק... הכל תלוי בנקודת המבט שלך. דולה (שהכי חשוב לה היום לשמור על זכות הבחירה)

vered 37

New member
את יודעת

אני גם שאלתי את השאלה הזו יום יום .. איך האקס שלי מהרגע שנפרדנו החליף כבר שתי בנות זוג .. והסתדר ואני באותו מקום. שאלת האיך מסתבר לא מובילה אותנו לשום מקום וגם אין לנו תשובות ממשיות לשאלה. זו הדינמיקה של החיים . לא היה טוב ביחד כל אחד הולך לדרכו ורוצה לבנות את חייו מחדש. אין איזו נוסחה מסויימת להגיע למקום אחר.כל אחד מתקדם בקצב שלו לאחד קל יותר לשני קשה יותר . זו החלטה ובחירה שלך לא להתקע במקום שאת נמצאת בו .. לחשוב על עצמך ולא עליו. אני הוצאתי תקופה ארוכה מאד אנרגיות מיותרות בלהתעסק איך הוא התקדם בחיים.. היום אני במקום אחר לגמרי. חיה את חיי .. חושבת על איך אני מתקדמת הלאה , מה השאיפות שלי ולאן אני רוצה להגיע. ההתעסקות בו לא מובילה לשום מקום. ואגב לדעתי את לא ממש מתגעגעת לאקס.. זה רק מהסיבה שאת לבד עכשיו ואין לך מישהו אחר בחיים. זו מעין נוחות להתרפק על העבר ולחשוב אולי בכל זאת היה יכול להיות טוב אם ..כשבעצם ממש לא היה טוב. לגבי המישהו שהכרת וטען שהוא לא אוהב..מבינה אותך .הייתי בסיפור הזה וזה כואב מאד ושובר לדעת שלא . היום בדיוק חשבתי עליו כשברקע השיר .... Sorry Seems To Be The Hardest Word Blue (Sorry seems to be the hardest word) What I got to do to make you love me? What I got to do to make you care? What do I do when lightning strikes me? And I wake to find that you're not there?

vered 37

New member
אני יודעת

אלטון ג'ון הוא אחד הזמרים האהובים עליי ... אבל לא מצאתי את המילים לשיר שלו ב- MP3MUSIC.CO.IL העיקר הכוונה.

ילוטייל

New member
ברני טאופין [חברו לשעבר] הוא כותב

המילים. אלטון המלחין. צום קל ומה[ע]נה..

נוגע בך

New member
שלום דובשנית

ראשית ברוכה הבאה (מרגיש כבר ותיק פה 5 ימים)
כל אחד/ת מאיתנו בוניים למזלנו מחומר אחר, הנימים שונים, הרגישויות, דרכי התמודדות אחרות וצורות החלמה אחרות. אני מבין שמרגיז לראות ולחשוב "איך הוא יכול?" ומבחינתך מרגישה שזוגיות היא צורך וזה נפלא, אבל כנראה את במבנה שלך זקוקה לעוד זמן החלמה , הבשלה. אז התובענה העיקרית שלי מתהליך היא שהתהליך חשוב לפחות כמו התוצאה ואפילו יותר ואין קיצורי דרך וזאת כמובן ברמה של החלמה ובניית האישיות ועיצובה (אני מאמין של תהליך כזה משנה בנו משהו). אז קחי לך את זמנך אין קיצורי דרך ואל תפחדי לגעת להרגיש להבין לחוות לעכל את התהליך. רק תהליך שלם יביא לך באמת את הדבר הנכון מבחינתך. ולסיום דבר קטן שאולי יכעיס אבל אני חושב שחשוב להבין. זה לא ברמה של איך הוא יכול כך לשכוח הכל להמשיך קדימה, זה לא ברמה של למה איתה כן ואיתי לא. וזה שהוא ממשיך קדימה זה לא מוריד מערכך או מערכו. זה פשוט כי האינטרקציה בזוגיות X היתה כזו והאינטרקציה בזוגיות Yהיא אחרת. אין כך להעיד על אופי שלך או שלו יש בזה רק להבהיר שאפשר להמשיך קדימה. ובכל מקרה אני מצרף לך קישור לסיפור ילדים שהעלתי אתמול כאן ולטעמי מסביר הכי טוב בעולם את ההתמודדות עם כאב.. אז קבלי אותו כמתנה ממני

תודה לכולם../images/Emo24.gif

תודה לכולם על העידוד הניפלא הזה מאוד משמח אותי שלמרות שלא מכירים אותי דואגים לי מפרגנים ומנסים לעזור ולתת כתף או אפילו חיבוק גם שהוא וירטואלי הוא מלבב. תודה אוהבת דובשנית.

למעלה