שלום לכולם!

adudu

New member
שלום לכולם! ../images/Emo140.gif

שמי עדי ואני מזמינה אתכם לקרוא את הבלוג שכתבתי, סיפור חיים אמיתי הקשור בצליאק. אשמח מאוד לתגובות והערות כנות מצידכם, שכן, אני מעונינת להוציא מקבץ סיפורים לאור וזה אחד הסיפורים שאני מעונינת לפרסם. תודה על תשומת הלב!

adudu

New member
כנראה מרוב התרגשות לא נתתי את

הקישור....
אז בבקשה: http://blog.tapuz.co.il/adudu

ממליצה לכולם לקרוא

אני מאוד התרשמתי. ונצל"ש - אני מרגישה זוועה, מעבר לכאבי הבטן וה... אתם יודעים, בימים האחרונים אני גם חלשה. זה ממש לא במקום בהתחשב בכך שיש לי כמה מבחנים חשובים + מסיבת רווקות וחתונה (בה אאלץ להידחס לתוך גרביונים מחטבים בנסיון לחנוק את בטני "ההריונית"). ליאור - אמרת משהו על תקופה לפני הבדיקות שהקלת על עצמך והפסקת לצרוך את הרעל. כמה זמן זה היה, אם אני זוכרת נכון?

daniela21

New member
לעדי ולפני בובה,

לעדי - נהנתי לקרוא את הבלוג, אומנם הסיפור עצמו עצוב, אבל כתוב יפה ומרגש. אני חושבת שבאמת כדאי שסיפור כזה יפורסם בספר, כך הרבה אנשים שסובלים מאי אלו מכאובים ומרגישים כפי שאת הרגשת ידעו שאולי יש פתרון לבעיותיהם. עד שבפני העלו את האפשרות של צליאק סבלתי שנים ואובחנתי במשך שנתיים כסובלת מתסמונת המעי הרגיש, ים כדורים, טיפולים והגעתי כבר למצב של ייאוש. עצוב לכתוב, אבל הבורות חוגגת. מקצת האנשים שכבר מכירים את המונח "צליאק" התקשו להאמין שבגילי צץ דבר כזה.. לפני בובה - שני דברים: דבר ראשון, לא כדאי לך לחזור לדיאטה גם אם זה לשבוע. סבלת כ"כ הרבה, לא כדאי כבר פעם אחת ולתמיד לעשות הכל כדי שהתוצאות תצאנה אמינות? דבר שני, כל פעם שאני קוראת את מה שאת כותבת אני תוהה מה תעשי אם התוצאות יצאו שליליות. האם תחזרי לצרוך גלוטן? אולי זה לא ענייני, אבל אני קוראת על הסבל שאת עוברת ואני חושבת שאם גלוטן לא טוב לך, מה אכפת לך מ"חותמת רשמית"? פרט לעובדה שזה יתועד בתיק ברפואי? רופאת המשפחה שלי אישה כ"כ חכמה. לפני שהתחלתי בדיאטה אמרתי לה שאני שמתי לב שמוצרים עם קמח גורמים לי להרגיש רע. היא אמרה לי שאם כך, אני צריכה להקשיב למה שהגוף שלי משדר לי. אם זה עושה לי רע איזו סיבה יש לי להמשיך לצרוך את זה? אני מאחלת לך שתרגישי הרבה יותר טוב, לא מגיעה לך איכות חיים ירודה כזו מבחינה רפואית. תקשיבי לגוף שלך, בלי קשר לתוצאות.

ברור שאני לא אחזור לצרוך גלוטן

ביום של הבדיקה אני חוזרת לדיאטה הקודמת, פשוט נמאס לי מחוסר הידיעה הזאת ואני רוצה לדעת כבר מה לא בסדר איתי, ואם אני צריכה להימנע לגמרי מגלוטן או שזה רק מוצרי חיטה "טהורים". את צודקת במליון אחוזים, אבל בינתיים רק נתקלתי בביקורת של רופאים כשהקשבתי לגוף שלי. אמנם זה היה בעיקר בצבא, אבל זה עדיין צרם לי.

ליאורט1

New member
התכוונת אלי?

אם כן אז זה היה לפחות שבוע ואני חושב שהרבה יותר מצטער אבל אני לא זוכר במדויק

meitush123

New member
אנחנו חטפנו צעקות

כשהקמח עשה לי רע וחזרנו לדיאטה לפני הבדיקה

hermonir

New member
שמח מאד בשבילך

שגילית את התשובה לבעיות. מדהים אותי עד כמה אנשים, כולל רופאים, לא מודעים לזה. אני אישית, כשמישהו אומר לי על בעיה כרונית שיש לו, מכל סוג - מיד אני ממליץ לבדוק גם את זה. ניר.

למעלה