שלום לכולם

דולעת

New member
שלום לכולם../images/Emo140.gif

קודם כל, שלום לפורום. לא הייתי פה המון זמן, ואני רואה שכמה דברים השתנו... מזל טוב. (הייתי על כינוי אחר, מעניין מי מהוותיקים יוכל לנסות לנחש מי אני...) בכל אופן, יש לי כמה שאלות: 1. קצונה לא ייעודית. איזה תפקידים יש
2. אם יש הת"ש, זה יכול להשפיע על ההחלטה אם להוציא או לא להוציא לקצונה
3. כמה זמן לוקח כל הקק"צ (לא כולל ההשלמה החילית..) 4. משטרה צבאית- מותר לש.צ להעיר/לתת לי תלונה על משהו שהוא לא רואה במיידי, אלא צריך לבדוק אם יש לי או אין לי (לדוג'- ת.א.)
5. טבעת ברגל, תקני
6. ש.צ יכול לפנות אלי אם אני מדברת בפלא'/נמצאת במקום סגור/כרגע ירדתי מהאוטובוס
רק מי שבטוח שיענה.. (ולא רק אם נראה לו/הוא שמע מהחבר של החברה של האחות...)
מראש

קצונה לא ייעודית?

הכל. תלוי במערך שאת נמצאת בו. זה יכול להיות מנהלה/קישור/שלישות/מודיעין/יח"צ/חינוך/ ת"ש/מבצעים/חימוש/לוגיסטיקה/יח"ש ועוד מיליון אחרים. אם את בתפקיד מסוים, את תצאי לרוב לקצונה בתחום, למעט מקרים מיוחדים. בקק"צ מוותרים על הת"ש. לא אמור להשפיע על ההחלטה. חודשיים וחצי בה"ד 1. ש.צ מבקש לראות דברים מסוימים, שאת מחויבת להראות לו - חוגר/ת.א/דיסקית. וכן, הוא יכול לתת לך תלונה על זה. לא יודעת. :) שמים אותן, מה זה משנה תקני או לא
בפלא' לא. ובשאר אין לי מושג.. אסור לו לרדוף אותך על הכביש אני יודעת ולהפריע לך בפלאפון.. וה"בטוח" הזה לא ממש יפה. אנשים לא ירצו לעזור אם פונים אליהם ככה בד"כ. למרות שאמרת תודה, ולפני כן היית נחמדה.

למעלה