שלום לכולם...

רוסקי

New member
שלום לכולם...../images/Emo140.gif

אני חדשה כאן בפורום, אבל עד עכשיו לא ידעתי על קיומו... אני וחבר שלי עוברים לגור יחד (סוף סוף) וחשבנו על הרצליה... רציתי לשאול אם מישהו יודע ומכיר איזה אזורים נחשבים אזורים טובים בהרצליה (חוץ מהרצליה פיתוח..
) שאפשר לשכור שם דירה בערך ב500$, ומאיזה אזורים בעיר להתרחק כי אנחנו בכלל לא מכירים את העיר הזאת...

הרצליה זאת אני!

כעקרון, הרצליה היא עיר בסדר גמור, אמנם יש שם שכונות שנחשבות פחות טובות, אבל הסטיגמה מפחידה יותר מהמציאות. אם השמועות כן מפחידות אותך, תשתדלי להתרחק משביב ומהשכונה הזאת ליד נווה אמירים ששכחתי את שמה... אופיתי. גם נווה עמל נודעה לשימצה פעם, אבל לאחרונה עברו לגור שם די הרבה זוגות צעירים, אז תצטרכו לבדוק כל מקרה לגופו. בכל מקרה, לא כדאי לפסול אף איזור, כי לכל איזור יש את היתרונות שלו. אני לא יודעת לאיזה מטרה אתם עוברים (לימודים? התברגנות? עבודה בחלק מסויים) אז קצת קשה להמליץ על מקום מסויים. מבחינה סביבתית, תישארו רחוק משדה התעופה (=רחוק מהמרכז הבינתחומי...). אני גרתי במרכז העיר. סביבה נחמדה. מקומות מומלצים נוספים הם הרצליה הירוקה (אבל אני חושבת שיקר שם) והאיזור של רח' גולומב, כיבוש העבודה ובכלל, כל מה שנמצא מצדדיו של רח' הדר. משונה שעד לפני פחות משבוע עדיין גרתי שם (לפחות על הנייר) ועכשיו אני לא זוכרת כלום...

עוד כמה דברים שנזכרתי בהם

נווה ישראל גם לא נחשבת משהו מקום. נווה אמירים שלידה, דווקא כן. שני המקומות נמצאים על גבול רמת השרון=די רחוק ממקומות בילוי נורמליים. אם אין לכם מכונית, אני ממליצה בחום על מקומות כמה שיותר מרכזיים בעיר, כי במקומות כמו צפון הרצליה, הרצליה הירוקה (הרחובות הפנימיים), נחלת עדה וכו' קשה למצוא אוטובוסים למקומות אחרים בהרצליה או מחוץ לעיר. במקרה הטוב יש איזה קו שעובר פעם בחצי שעה או שעה. [ סה"כ, זו לא עיר כל כך "מסוכנת" ואני מאמינה שכל דירה שתמצאו שם, בכל איזור תהיה סבירה, לכל הפחות.

רוסקי

New member
תודה ו..

אני לומדת בתל אביב וחבר שלי עובד באזור נתניה אז החלטנו על משהו באמצע..יש לנו רכב וחשבנו על מקום שיהיה קרוב יחסית ליציאה לאילון כדי לצמצם פקקים בבוקר.. איך כל האזור שליד/ מאחורי קניון שבעת הכוכבים, סביר?

למעלה