שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo140.gif

הרבה זמן כבר לא הייתי בפורום... הייתי כל כך מבולבלת בכל הזמן האחרון שהרגשתי חוסר טעם להיכנס - כי איך אני כבר יכולה לעזור? הרבה דברים קרו בזמן האחרון... קרה לי דבר מוזר (פעמיים) ורציתי לדעת אם מישהו מכיר את זה: הכרתם פעם מישהו שהוא ממש מדהים ואתם פשוט רוצים לבלות איתו והכל אבל אתם לא נמשכים אליו ברמת תשוקה כזאת שאתם פשוט מצפים לרגע שתיפגשו ותתאחדו? זה קרה לי פעמיים... בחור הציע לי לצאת ויצאנו וישבנו בבית קפה והוא היה הכי חמוד בעולם אבל כאילו דחה אותי מבחינה מינית... והוא לא מכוער או משהו כזה... ופעם שנייה עם בחורה, היא חברה טובה שלי והיא לסבית ואני סטרייטית, ואני מרגישה כאילו אני מרגישה אליה משהו, אנחנו יוצאות לפעמים ביחד וישנות אחת אצל השנייה ושומדבר לא קרה בינינו אפעם... ומצד אחד אני נמשכת אליה מצד שני, כמו שהיה לי עם הבחור - פשוט יש משהו שדוחה אותי בקירבה, במיניות... אני חושבת שזה מוטיב הפוך מכל מה שהיה לי בחיים.. תמיד הייתי זאת שרוצה את כולם כל הזמן - אפעם לא לבד, נפגעתי קשה בזמן האחרון ועכשיו אני פשוט לא מצליחה לפתח קשר... ואפילו יותר מזה - דוחה אותי הרעיון של קשר אינטימי... זה מוזר לי ההרגשה, וכן אולי אני צריכה קצת זמן לבד... אבל אני לא יודעת אם אני אצליח "להחלים" מזה... אולי אני פשוט צריכה להרים ידיים ולעזוב את הכל... סליחה על המגילה... סתם רציתי לפרוק קצת...

../images/Emo25.gif

צודקת, אולי את צריכה את הזמן של עצמך.... תקחי הפסקה קלה..עכשיו נכנס הקיץ, הרפתקאות חדשות...
פירסס

מסכימה עם פירס

קחי לך זמן לעצמך.. החיים שלנו לא מורכבים מתקופה אחת. יש עליות וירידות בכל התחומים. אני יודעת על מה את מדברת, גם אני עברתי משהו כזה לפני שנה+ כאילו לא בא לך על אף אחד, סקס דוחה אותך. קחי את הזמן לעצמך, ולחברים.. צאי לשופינג.. קראי יותר ספרים.. תשקיעי רק בעצמך
זו תקופה מחדשת.

תודה לשניכם :)

אולי אתם צודקים אבל זה לא רק בקטע של זוגיות... זה עניין של אמון. נפגשתי אתמול עם ידיד שלי ופתאום גיליתי שממש מפחיד אותי להתקרב אליו ולהיפתח אליו וזה בנאדם שאנחנו ידידים טובים כבר שנתיים... פתאום זה כמו אבן שנחתה עליי שלא יכולתי לדבר איתו ובקושי חיבוק נתתי לו כי פחדתי מזה...

פאנדו

New member
זה קשה כי רוצים

רוצים קשר זוגי, רוצים אינטימיות. וכשקרובים לזה וזה לא מסתדר אז מנסים להבין מה לא בסדר. את לא צריכה ללחוץ על עצמך. אני חושב שזה די טבעי שאת מוצאת עניין במישהו או מישהי אבל העניין הזה מוגבל ולא מלא. אולי זו באמת את ששמה את המחסומים. אבל. אני מאמין שכשיגיע האחד או האחת עם הרגישות כלפיך ועם היכולת שלהם למשוך אותך באופן מלא. המחסומים שלך לא יחזיקו. הכרתי מישהי שהיו לה חומות ענקיות. שנים אף אחד לא הצליח להגיע אליה באמת וזה לא שלא היו לה ידידים ואנשים שרצו בקירבתה, היא פשוט לא נתנה לאף אחד מהם להגיע לאינטימיות איתה. מסתבר שיש ביננו התאמה מיוחדת ואני אחרי שנים שהיא בכלל לא חשבה ולא חיפשה אהבה, הצלחתי להגיע אליה ולעורר בה משהו שאולי היא עצמה לא ידעה שקיים. אז לא תמיד צריך להאשים את עצמנו. לפעמים צריך להבין שכנראה ההתאמה היא לא מלאה. והאדם הנכון עדיין לא עומד מולנו. זה שנפגעת קשה מקשר, תני לזה להחלים. אין פתרון מהיר לזה (מלבד אהבה חדשה, כך אומרים) אבל כמו רוב הדברים בחיים, גם זה יעבור :)

למעלה