שלום לכולם!!!

chloe dancer

New member
שלום לכולם!!! ../images/Emo140.gif

אני נעה. אני עוקבת אחרי הפורום כבר כמה זמן, וגם רשמתי כאן כמה פעמים אבל בכינוי אחר, אבל אף פעם לא הצגתי את עצמי בעצם.. אני שמחה להיות כאן, כולם חברותיים והאווירה נעימה (אחרת לא הייתי כותבת)
סופ"ש נעים לכולם!! נעה.

היי נעה!

גם אני די חדשה כאן. אני פה מאז שפירסמו בפורום מחול של בי"ס את הפורום הזה. ומאז אני נכנסת לכאן כל יום. תהני בפורום... כי באמת כולם חברותיים והאווירה נעימה. שלך, איה.

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני שיר, אני מקווה שתהני כאן:) איזה סגנונות את רוקדת?

chloe dancer

New member
אני רוקדת:

בעבר 4 שנים ג'אז, מודרני שנה (השנה לא נפתח שום שיעור קרוב אליי וזה מאוד מאוד מבאס
) וקלאסי - שנה שניה (שלוש פעמים בשבוע) (אם לא מתחשבים ב-4 שנים כשהייתי קטנה). חוץ מזה אני רוקדת במקצוע בחירה (כתה ט') מחול, ויש לי מורה נהדרת... אנחנו כרגע עובדים על פרויקט בשיתוף עם חברת חשמל וביום שני אנחנו יוצאים ליום מגמה
זה הכל... שנה הבאה אני נכנסת למגמה והולכת למרכז מירב (שם אני אקבל בערך 8 שעות בשבוע) ככה שיהיה הרבה יותר טוב....
נעה.

איפה את לומדת עכשיו???

ושנה הבאה תלכי למיר"ב או שכבר השנה את לומדת שם? לאן את יוצאים ביום מגמה?

chloe dancer

New member
תודה על ההתעניינות ../images/Emo24.gif

עכשיו אני לומדת עם המורה של המגמה בבי"ס שלנו... וגם מצטרפת לשיעורי קלאסי של י"א. שנה הבאה אני אלך למיר"ב... השנה לצערי לא הייתי חכמה מספיק להתחיל ללמוד שם... ביום מגמה אנחנו יוצאים לפגישה של יום שלם עם רקדני להקת בת שבע, וזה כולל שיחה ושיעורים ועוד כל מיני דברים ואני די מתרגשת מזה כי זה הולך להיות ממש כייף!!!!!!!
איפה את לומדת?

ווואווו

בת-שבע! איזה כיף! אני ממש אוהבת אותם! אני בטוחה שתהני!!! אני בעצמי לומדת במיר"ב כבר המון שנים ובגלל זה התעניינתי, את לומדת באורט? אני אשמח אם נדבר, ושנה הבאה את תהיי בקבוצה שלי אז יהיה נחמד אם נכיר קודם:)

chloe dancer

New member
כן אני לומדת באורט

באיזה בי"ס את לומדת? בהחלט יהיה כיף אם אני אבוא שנה הבאה וכבר אכיר אותך!!! איך המורים במיר"ב (אני מכירה רק את ורדית)?

אוקיי,

אני לומדת במעגן מיכאל! את לומדת עם ורדית? אני אוהבת אותה! ממש! היא המורה הכי טובה שיש לנו! יש לנו גם מורה לג'אז ממש חמודה, 2 מורות לקלאסי ואחת לקומפוזיציה. כולם טובות ובאמת אני אוהבת את השיעורים ואנחנו עובדות אבל גם יש לקבוצה שלנו בעיות משמעת אז אנחנו מספיקים פחות, אבל כנראה שנה הבאה יפצלו אותנו לפי כיתות... אם את רוצה תני לי את המסנג'ר או האייסיקיו שלך ואני אסביר לך במפורט

וואלה?

אההה נכון היא לימדה ברעות! גם לפי דעתי היא מורה מעולה והיא ממש חמודה אני אוהבת אותה! את לומדת עכשיו יצירה עם שרון?

היי לכולם. גם אני לומדת באורט

בבית ספר של נעה. וגם אני במקצוע בחירה מחול ויש לנו מורה ממש טובה!!!

prophecy girl

New member
איזו ורדית?../images/Emo12.gif../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

*מיכל נדחפת לשיחה בכח*

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני רותם
בת 13. אני רוקדת בלט קלאסי, מודרני, ג'אז והיפ הופ
5 שעות בשבוע

למעלה