שלום לכולם
נ ניקולי New member 17/2/05 #2 לא נכון!!../images/Emo12.gif אל תגידי שזאת את.... לא יכול להיות מתי איפה כמה איך??? איפה היית כל הזמן הזה?? מה עשית???? איפה הלכת מתי חזרת וואוו כל כך הרבה שאלות בקיצור מה איתך????
לא נכון!!../images/Emo12.gif אל תגידי שזאת את.... לא יכול להיות מתי איפה כמה איך??? איפה היית כל הזמן הזה?? מה עשית???? איפה הלכת מתי חזרת וואוו כל כך הרבה שאלות בקיצור מה איתך????
מ מִיקָה ואֶיתָן שלי New member 18/2/05 #3 שלום לך יפה כמה טוב שבאת הביתה ספרי איפה היית ומה עשית (משחקים שלום אדוני המלך???) קבלי חיבוק ונשיקה
א אינספקטורית New member 20/2/05 #4 נשבעת לכם שהשם זכור לי אבל לא מצליחה לדעת במי מדובר אז תעזרו לי חבר'ה
נ ניקולי New member 21/2/05 #6 חחחחחחחחחח תשמעי זהו שגם לי השם מוכר רק לא זוכרת מי זאת ממש מלכת האהבה.. זאת לא מיטל??
נ ניקולי New member 22/2/05 #8 סידי ../images/Emo12.gif וואוו עכשיו זה כבר מוגזם מאיפה צצתם??? איפה הייתם כל השנה האחרונה?? עוד מעט יש לי נינים חחחחחחחחח מה שלומך?? ואווו באמת הרבה זמן, רק חסרה כאן ריקי,ונופר,ובת בת, ורומי,ועזרא זוכרים את עזרא?? חחחחח וואווו
סידי ../images/Emo12.gif וואוו עכשיו זה כבר מוגזם מאיפה צצתם??? איפה הייתם כל השנה האחרונה?? עוד מעט יש לי נינים חחחחחחחחח מה שלומך?? ואווו באמת הרבה זמן, רק חסרה כאן ריקי,ונופר,ובת בת, ורומי,ועזרא זוכרים את עזרא?? חחחחח וואווו
א אינספקטורית New member 24/2/05 #10 ליריייייייייייייייייי?????????????? יוו איך התגעגעתי אלייך חשבתי שללירי קראו סערת רגשות כנראה שטעיתי.
ליריייייייייייייייייי?????????????? יוו איך התגעגעתי אלייך חשבתי שללירי קראו סערת רגשות כנראה שטעיתי.