שלום לכולם

L A D Y B U G 2

New member
שלום לכולם../images/Emo140.gif

כפי שאתם רואים אני חדשה כאן......ואפשר להגיד שאני גם קצת חדשה במה שקשור ל-MUSE הסיפור מתחיל בזה ששמעתי את השיר FEELING GOOD פעם ראשונה ב-MTV (מזמן, מזמן) והתאהבתי בו...מאז עברו כמה שנים אני חושבת
ושכחתי ממנו ואז פתאום השנה בחופש הגדול חברת HOT השמיעה את השיר בפרסומת לערוצי הסרטים ונזכרתי בשיר שכל כך אהבתי ומאז אני כמעט בכל מה שקשור ל- MUSE רק שהבעיה היא שאני לא יודאת כלום על הלהקה חוץ מהשמות שלהם
וכמה מהשירים שלהם.... בקיצור אני רואה שמשעמם לכם בפורום, אז אני מקווה שתעזרו לי להבין כמה דברים ולענות לי על כמה שאלות כדי להיות בעניינים... 1. האם יש להם חברות, נשים, גרושות...בלה בלה בלה
2. למה מתיו כזה רזה???- (טבעי???) 3. מתי יצא אלבום חדש? 4. לשירים מה- NON ALBUM TRACKS יש אלבום ובו כל השירים? או שהמ סתם מפוזרים? 5. הייתם בהופעה שלהם כבר? מתי? איפה? ואיך היה? 6. משהו על עצמכם- שם, גיל, שיר אהוב (מיוז ואחרים) וכל מה שתרצו... אני מקווה שאני יבין מי נגד מי ומה נגד מה...תודה... נ.ב: אני אורטל, אני בת 17, שיר אהוב לא עולה לי הרגע לראש
, וווו...הייתי מתנדבת במד"א שנה אני ואני אוהבת מאוד מאוד לצייר.

jordan bellamy

New member
תשובה לשאלותייך...

קודם כל ברוכה הבאה אורטל...שמחים שהחלטת להצטרף. בכל אופן, 1-יש לכל אחד מחברי הלהקה חברה,וכריס אפילו נשוי +2!!!!(והוא רק בן 26). 2-מת'יו כזה רזה כי ככה הוא,את לא מכירה את האנשים האלה שהם שחיפים מאז שהם נולדו ולא משנה כמה הם יאכלו הם בקושי יעלו גרם? אז ככה זה מאט...בחור קטן ששוקל סה"כ 55 קילו. 3-סביר להניח שאלבום חדש ייצא בסוף שנת 2005,או תחילת 2006 ...כי הם מתכננים לנוח אחרי סיבוב ההופעות האחרון שלהם. ואני חושבת שעדיף להם לקחת את התקופה הזאת לעצמם ולשאוף קצת אויר. אולי זה יועיל למוסיקה וישפר דברים ,וייתן להם סגנון /השראה /ורעיונות חדשים לאלבום המיוחל. 4-כן. 5-לצערי הרב אני עוד לא הייתי בהופעה,אבל אני מקווה שאחרי דצמבר מיוז ישובו לאירופה להופעות ואז אני יטוס. 6-אני ירדן (ואני בחורה!) בת 19 וחצי מראשל"צ ולי אין שיר אהוב...אני אוהבת הרבה...היי! וגם אני אוהבת לצייר! המשך יום טוף.

NiKi†a

New member
../images/Emo168.gif

קודם כל-
ברוכה הבאה!
. על שאלות 1,2,3 כבר ענו לך..אז אני אוותר :] 4. מממ..נראה לי שהתכוונת לשירים שלא נמצאים ב-Showbiz, Origin ו-Absolution.. אז כן, יש להם עוד אלבום סאונטראק כזה שנקרא Hullabaloo ושם נמצאים כל שאר השירים (רובם..) שאינם נמצאים באלבומים הנ"ל. 5.עדין לא הייתי בהופעה
אבל אני מאוד מקווה לנסוע מתישהו. 6. אוקיי..אני שירן, בת 16 עוד פחות מחודש (
)..אין לי שיר אחד אהוב, אבל אני שומעת עוד כל מיני סוגי מוזיקה חוץ מרוק אלטרנטיבי (ספציפית למיוז). אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול.. מד"א זה טוב, יש לי מלא חברים שמתנדבים שם..אמרו שזה מאגניב ^_^ Enjoy

L A D Y B U G 2

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אוווי..פיתחתי תקוות על מתיו אבל יש לו חברה ועכשיו יש לי רק אשליות... אניווי תודה שעניתם וגם אני לא הייתי בהופעה שלהם (או אחרת
) ועוד שאלה קטנה: בחנוכה אני נוסעת לאילת ואני מתכננת לקנות דיסק של MUSE אז מבין השלושה (או הארבע-כולל Hullabaloo אם יש אותו שם) מה כדי לקנות???

NiKi†a

New member
הייתי ממליצה לך לקנות או

את Showbiz..או את Absolution. אני לא חושבת שזה רעיון טוב לקנות את Origin בתור התחלה (אנ'לא ממש יודעת כמה שירים של מיוז את מכירה ואולי את מכירה מספיק כדי לקנות את Origin..אבל אם את לא מכירה הרבה שירים, אז בינתיים לא כדאי לך להתחיל איתו, לרמות שהוא דיסק אלוהי
). אני אישית ממליצה על Absolution :)

לא הייתי בהופעה, למרות שאני ממש ממש

רוצה. :( אני נועה, בת 14 וחצי. אני הכי אוהבת את sunburn ואת b&h מהשירים של מיוז. אולי תפרסמי פה את אחד הציורים שלך? אני אשמח לראות. :)

NiKi†a

New member
הגבת ל-"פונצית גירל האמיתית" ../images/Emo13.gif

משמע, כתבת לה ברוכה הבאה..דבר שהיית צריכה לשרשר לאורטל :) קיראי את זה שוב.

gloria23

New member
אוקי../images/Emo123.gif

אבל אני חושבת שאורטל הבינה שזה בשבילה, לא? אם לא, אז אורטל, ברוכה הבאה שוב
מקווה שתהני כאן

L A D Y B U G 2

New member
תודה לכולכם...אתם ממש חמודים../images/Emo140.gif

וכן הבנתי שזה בישבילי ותמונות שצייירתי אני יעלה בהזדמנות אחרת כשאני יסדר את הסורק.... ובקשר לדיסקים של מיוז אז שמעתי את כל Origin (ובאמת אלוהי) שמעתי גם את כל SHOWBIZ ואת הראשונים של Absolution ובגלל שאין לי אפשרות לקנות את שלושתם (בגלל סיבות כלכליות
) רציתי לדעת איזה הכי כדי....ובהמשך את האחרים...

למעלה