L A D Y B U G 2
New member
שלום לכולם../images/Emo140.gif
כפי שאתם רואים אני חדשה כאן......ואפשר להגיד שאני גם קצת חדשה במה שקשור ל-MUSE הסיפור מתחיל בזה ששמעתי את השיר FEELING GOOD פעם ראשונה ב-MTV (מזמן, מזמן) והתאהבתי בו...מאז עברו כמה שנים אני חושבת
ושכחתי ממנו ואז פתאום השנה בחופש הגדול חברת HOT השמיעה את השיר בפרסומת לערוצי הסרטים ונזכרתי בשיר שכל כך אהבתי ומאז אני כמעט בכל מה שקשור ל- MUSE רק שהבעיה היא שאני לא יודאת כלום על הלהקה חוץ מהשמות שלהם
וכמה מהשירים שלהם.... בקיצור אני רואה שמשעמם לכם בפורום, אז אני מקווה שתעזרו לי להבין כמה דברים ולענות לי על כמה שאלות כדי להיות בעניינים... 1. האם יש להם חברות, נשים, גרושות...בלה בלה בלה
2. למה מתיו כזה רזה???- (טבעי???) 3. מתי יצא אלבום חדש? 4. לשירים מה- NON ALBUM TRACKS יש אלבום ובו כל השירים? או שהמ סתם מפוזרים? 5. הייתם בהופעה שלהם כבר? מתי? איפה? ואיך היה? 6. משהו על עצמכם- שם, גיל, שיר אהוב (מיוז ואחרים) וכל מה שתרצו... אני מקווה שאני יבין מי נגד מי ומה נגד מה...תודה... נ.ב: אני אורטל, אני בת 17, שיר אהוב לא עולה לי הרגע לראש
, וווו...הייתי מתנדבת במד"א שנה אני ואני אוהבת מאוד מאוד לצייר.
כפי שאתם רואים אני חדשה כאן......ואפשר להגיד שאני גם קצת חדשה במה שקשור ל-MUSE הסיפור מתחיל בזה ששמעתי את השיר FEELING GOOD פעם ראשונה ב-MTV (מזמן, מזמן) והתאהבתי בו...מאז עברו כמה שנים אני חושבת