שלום לכולם!

רינת4

New member
שלום לכולם! ../images/Emo140.gif

היי אנשים! היום קיבלתי על עצמי את הנהלת הפורום. אני חושבת שעמוק באדמה זו אחת התוכניות הכי טובות (מבחינת כתיבה, משחק וכו'), הכי חכמות והכי מעניינות שקיימות היום על מסך הטלויזיה ואני נהנית מכל פרק ופרק. זו הפעם הראשונה שאני מנהלת פורום ולכן אני מבקשת שתהיו טיפה סבלניים עד שאני אלמד את תפקידי כמו שצריך. לכל מי שיש הצעות/מענות/טענות - אפשר לכתוב אותן בשירשור זה ובנוסף, אני יותר מאשמח לקבל אותן גם במסר אישי. במקרה ושמתם לב הפורום נורא שקט, אז מי שיכול/ה - תנסו למשוך לכאן את כל מי שאתם רק יכולים. אני חושבת שזהו לבינתיים. תהנו משהייתכם כאן
, רינת.

b e n j o

New member
../images/Emo50.gif

מזל טוב רינת. אני מאחל לפורום הזה גולשים רבים... בהחלט מגיע לסדרה המשובחת הזו. בן

CharmeD3

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

מגיע לך! שיהיה לך בהצלחה בניהול!

ANGEL N

New member
מזל טוב רינת../images/Emo141.gif

ללא ספק שקיבלת לניהול את אחת הסדרות היותר מיוחדות שיש בטלויזיה. זו תוכנית שלא מפחדת להתמודד עם נושאים כבדים. אני עד עכשיו הספקתי לראות את שתי העונות הראשונות ששודרו ב"קשת". אני יודע שבארה"ב שודרו כבר 4 עונות, ואני חושב שחשוב שיהיו פה כללים נוקשים לגבי ספויילרים במיוחד עם המתח של סוף העונה השניה. שיהיה לך המון המון בהצלחה, והכי חשוב, תהני!

רינת4

New member
תודה רבה לכולכם!../images/Emo9.gif

בקשר לספוילרים, אל תדאג: אני מודעת למצב מכיוון שאני אישית, כידוע לך, לא אוהבת לדעת מה יקרה הלאה לפני שראיתי בעצמי. תיכף אני מפרסמת כאן את כללי הפורום, ואזהרה מפני ספוילרים היא אחת מהם.

רינת4

New member
../images/Emo41.gifכללי הפורום - נא להיכנס../images/Emo41.gif

כדי שנוכל להנעים את זמננו כאן בפורום, עלינו לשמור על מספר חוקי יסוד:
1. כבד/י את חבריך לפורום - אין לקלל או להשתמש במילים גסות כנגד אף חבר פורום. הודעה שתכיל בתוכה תכנים לא נאותים תימחק לאלתר. לכל בעיה שיש לכם עם אחד מחברי הפורום הקשור להתנהגותו בפורום או בכל נושא אחר הקשור לפורום - יש לפנות אלי או אל אותו חבר דרך מסר אישי. אותו הדבר לגבי תלונות הקשורות אלי ולצורת ניהולי את הפורום.
2. חוק שמירת זכויות יוצרים - אין לפרסם בפורום שום הודעה הקשורה לשיטות בהן ניתן להשיג פרקים של הסדרה, או כל דבר אחר, באופן לא חוקי
3. חוק אזהרת ספוירלים - בארה"ב, "עמוק באדמה" נמצאת כרגע בחצי עונתה הרביעית. אבל בארץ שודרו רק שתי עונותיה הראשונות. לכן אני מבקשת בכל לשון של בקשה: חובה לשים אזהרה בשורת הנושא של ההודעה כי אתם עומדים לדבר על פרק שלא שודר בארץ, גם אם זה הדבר הקטן ביותר, ע"י אייקון של ספוילר, וכן לציין לאיזה פרק הספוילר מיועד
4. חוק איסור העלבת דמויות - לכל אחד מאיתנו יש דמויות שהוא אוהב יותר ואוהב פחות. כאשר אנו מתחילים "לרדת" על אחת הדמויות, אנחנו בסופו של דבר יכולים לגרום לכך שחברים מסוימים בפורום ייעלבו בשמם. לכן יש לשמור על השפה בה אנו משתמשים. אם אנחנו לא אוהבים דמות מסוימת, מותר לנו להגיד זאת אך בצורה נאותה וכן יש לתת לכך הצדקה
5. חוק הודעות OFF - כל הודעה שאינה קשורה לסדרה, יש לשרשר להודעת OFF. באם לא קיימת כזו ואתם רוצים לפתוח אחת, אין לי שום בעיה אך יש לשרשר לשירשור זה את כל הודעות ה-OFF שאתם מעוניינים לכתוב, ואין לפתוח הודעות חדשות
6. חוק השירשור - בבקשה לא לפתוח סתם הודעות חדשות. שימו לב ובידקו אם כבר קיים שרשור בנושא עליו אתם מעוניינים לדבר
7. חוק ההתעלמות - באם מופיעה בפורום הודעת נאצה כלפי אחד החברים, הסדרה או הפורום עצמו, יש להתעלם ממנה. אני מבקשת מאוד: פשוט לא להגיב ולא להיגרר לוויכוח. אם אני אהיה בשטח אני אדאג למחוק אותה אבל אם לא, תתעלמו ממנה עד שהיא תיעלם לעמוד הבא. חוק זה בא כדי למנוע ויכוחים מיותרים בפורום, חוקים המעכירים את האווירה ויוצרים הרגשה לא טובה והורסים את ההרמוניה שאנו מנסים ליצור. כל הודעה שלא תשמור על חוקי הפורום תימחק מיידית! בבקשה תשמרו על כללי הפורום. אלו הם חוקים בסיסיים החיוניים כדי שנוכל להמשיך ולהיות קהילה בה חבריה נהנים אחד מהשני ובאים אליה כדי ליהנות. תודה רבה לכולם! רינת.
למי ששוכח מהם חוקי הפורום, ניתן לראותם במאמרים ובטאגליינס
כמובן שאם יש לכם עוד הצעות, ניתן לפנות אלי במסר אישי

heaven is here

New member
היי רינת ../images/Emo50.gif

אני שירה, בד"כ פותחת הודעה על כל פרק ביומו אבל אם בא לך את מוזמנת
עמוק באדמה בהחלט סדרה מדהימה, יעידו על כך מעריציה שכותבים כאן ומעריציה בחיים. והוא עוד יתפתח לפורום פעיל יותר, כך לפחות אני מאמינה :) בהצלחה!!

tslilush

New member
שלום!!! ../images/Emo140.gif

אני צליל, כאן מהיום הראשון, ובתקווה עד האחרון. שיהיה בכיף.

babyboi

New member
היי ומזל טוב!!

אני בן ואני גם חדש פה.. אני חייב להגיד גם שעמוק באדמה היא סדרה מדהימה בכל מובן אפשרי!! אני מקווה שתהני מלנהל את הפורום כאן ואני מאחל לך הרבה בהצלחה!!

רינת4

New member
ברוך הבא בן!../images/Emo24.gif

אנחנו שמחים לקבל כל חבר חדש! בקרוב יהיו כאן גם מאמרים ועוד דברים חביבים והיה עוד יותר מעניין. אתה מוזמן לרשום את דעתך על הפרק של אתמול, אגב...

tulchi

New member
מרשה לעצמי לפתוח הודעה חדשה ../images/Emo23.gif

מזל"ט לרינת על הניהול!! בהצלחה קוקי
רק אל תשכחי מאיפה באת ומי גידל אותך
עכשיו את יכולה להדביק

רינת4

New member
תודה מותק!

עכשיו אני צריכה רק לברר איך לכל הרוחות אני משרשרת את זה להודעות האחרות...

למעלה