שלום לכולם../images/Emo140.gif
יש לי שאלה ואני מקווה שתדעו להשיב עליה. אני מנסה ללמוד את הסודות של המצגות עד כה קיבלתי תגובות קטלניות, גם לא הצלחתי להבין את ההסבר שמישהי נתנה לגבי אחת המצגות. אני מצרפת את אחת המצגות הקטלניות עם הביקורת ואשמח אם תוכלו להסביר למה התכוונה המבקרת אם מישהו מכם יוכל להדגים אשמח לראות את התוצאה המוגמרת ואם יש חומר משם אוכל לשאוב מידע על מנת ללמוד את הנושא זה יעזור לי. תודה מראש.
התגובה: אוקי אני שונאת להיות ביצ'ית אבל אני חייבת, תראי עדינה העיצוב חייב שיפור. השירים שלך דווקא טובים הבעיה היא שהמצגת נוטה להרתיע את הקוראים, אני מציעה לך אם את רוצה להמשיך במגמה של הצגה וויזואלית של שירים להשיג לעצמך פוטושופ או פיינט שופ ואם יש לך ובהם את משתמשת תשתדלי להשתמש בצבעים פחות זוהרים, ולהשתמש במברשות, מברשות אפשר להוריד מאתרים באינטרנט תפני אליי לדף יוצר ותשאירי לי אימייל ואני אוכל לתת לך אתרים עם את רוצה, ועוד דבר תשמרי את את הקבצים באיכות יותר טובה כי האיכות שאת משתמשת בה עושה אבל לעבודה. מקווה שאינך נעלבת מן התגובה. הביקורת הזאת התיחסה לתמונה המצורפת
יש לי שאלה ואני מקווה שתדעו להשיב עליה. אני מנסה ללמוד את הסודות של המצגות עד כה קיבלתי תגובות קטלניות, גם לא הצלחתי להבין את ההסבר שמישהי נתנה לגבי אחת המצגות. אני מצרפת את אחת המצגות הקטלניות עם הביקורת ואשמח אם תוכלו להסביר למה התכוונה המבקרת אם מישהו מכם יוכל להדגים אשמח לראות את התוצאה המוגמרת ואם יש חומר משם אוכל לשאוב מידע על מנת ללמוד את הנושא זה יעזור לי. תודה מראש.