אל ת'פתחיייייייייי אל!!!!!!!!!!!
ח חיפושית222 New member 29/12/03 #32 אני לא יודעת על מה אתם מדברים... בסך הכל היו שם זוג מכובד... עם איבר מכובד לא פחות!
ח חגית החגיגית New member 29/12/03 #18 נשמע מפחיד../images/Emo150.gif אבל לפי מה שהבנתי יש רשימה ארוכה לפניי אז אני רגועה
א אופיר35 New member 29/12/03 #20 חגיתוש שימי../images/Emo23.gif בטח ראיון שב"כ יש גם טילטולים.... ואגב ראיון אני במקומך לא הייתי רגוע.... לכי תדעי מתי יופי הראיון אולי מחר אולי מחרתיים ואולי עוד דקה או שתיים אז כמו שלמדנו בצופים היי נכונה לכל הפתעה
חגיתוש שימי../images/Emo23.gif בטח ראיון שב"כ יש גם טילטולים.... ואגב ראיון אני במקומך לא הייתי רגוע.... לכי תדעי מתי יופי הראיון אולי מחר אולי מחרתיים ואולי עוד דקה או שתיים אז כמו שלמדנו בצופים היי נכונה לכל הפתעה
ח חגית החגיגית New member 29/12/03 #21 עדיין רגועה שום ראיון לא יכול להיות כל כך גרוע ועברתי כבר כמה בחיי לא לדאוג
ח חתולת בית מפונקת New member 29/12/03 #24 כן ? חוגה ! כנסי לראיון שלי ותגידי לי : האם לא צריך אורך רוח וגילויי סבלנות לחולים במחלקה הסגורה? אבל.. הכל מאהבה.
כן ? חוגה ! כנסי לראיון שלי ותגידי לי : האם לא צריך אורך רוח וגילויי סבלנות לחולים במחלקה הסגורה? אבל.. הכל מאהבה.
ח חתולת בית מפונקת New member 29/12/03 #29 אני מתה על פולשנות ! רגוע (מעניין בגלל מי ...בגלל השאלות או בגלל גלויי הלב בתשובות?!
ח חתולת בית מפונקת New member 29/12/03 #34 חוצ מזה אני אוהבת כובעים.... איך אתן את הזהוב הזה ... מממ אממממממ מממממממ מנסה בכל הכח הוא לא יורדדדדדדדדדדדדדדד
חוצ מזה אני אוהבת כובעים.... איך אתן את הזהוב הזה ... מממ אממממממ מממממממ מנסה בכל הכח הוא לא יורדדדדדדדדדדדדדדד
א אמא של מוגלי New member 29/12/03 #36 חגיתוש../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif אהבתי את החתימה שלך את יכולה להוסיף שיש אהבה כמו של דודה אוהבת את המקסימים שלך עד סוף העולם
חגיתוש../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif אהבתי את החתימה שלך את יכולה להוסיף שיש אהבה כמו של דודה אוהבת את המקסימים שלך עד סוף העולם
א אמא של מוגלי New member 30/12/03 #38 מתה עלייך../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif|לב
מתה עלייך../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif|לב