שלום לכולם

jessy19

New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif

שמי הוא שירי, חיילת בשירות סדיר בת 20 כמעט. אני מתעוררת כל בוקר בשעה 5 וזה ממש מוקדם ולכן אני הולכת לישון יחסית מוקדם ומשתדלת לא לצאת במהלך השבוע. בחודשים האחרונים אני סובלת מנדודי שינה ומתעוררת כל שעה עגולה בלילה וקשה לי נורא לחזור לישון ומה התוצאה? שאני מתה מעייפות ביום למחרת ובקושי מתפקדת ושאני נרדמת כל יום בשעות כמו 9 בערב. מה לדעתכם הסיבה לנדודי שינה האלה? כיצד ניתן לפתור את הנדודי שינה מבלי לקחת תרופות?

דנטל

New member
כשאת מתעוררת את עסוקה במחשבות?

אם את לא רוצה לקחת תרופות, את יכולה לנסות פרחי באך או הצעות נוספות שיש בעמוד הזה ובדפים אחרים.

jessy19

New member
בד"כ אני מנסה להירגע

ולא להתעסק במחשבות אבל יוצא שאני מלחיצה עצמי לישון ואז מתעסקת בזה ולא נרדמת כמו שצריך.

דנטל

New member
יו, איך הזכרת לי את עצמי מפעם

היום המחשבות שלי פחות טרודות ואני נרדמת באמת יותר מהר. פעם זה היה סיוט. הייתי רואה את הדקות על השעון של הוידאו זזות וממלאת את עצמי ברחמים עצמיים על כך ששוב אני לא נרדמת. כבר כשהייתי נכנסת למיטה, המחשבות היו "אני ארדם או אני לא ארדם?". ככה היו עוברות להן שעות של סיבובים במיטה ותסכול נוראי. כבר הייתי רואה לפעמים איך מתחיל אור בחוץ. צריך לנסות להרגע. ישנם עזרים מרגיעים כדוגמת תרופות ומזונות. אני, אישית, לא השתמשתי בכלום. פשוט שיניתי את סדר היום שלי, כך שלא אצטרך לקום מוקדם יחסית. היום אני בהחלט סובלת פחות מנדודי שינה ומצליחה להרדם בזמן קצר יותר מפעם. מאידך, היום אני סובלת מבעיות שינה אחרות, ולא משנה מתי אני קמה וכמה שעות ישנתי, אני עיפה כל הזמן וקשה לי לקום. נראה לי שאני צריכה לבדוק אם אני אנמית. נדודי השינה תוקפים רק מדי פעם ולא כל לילה. תבדקי פה בפורום הודעות די חדשות עם הצעות להרגעה.

למעלה