שלום לכולם

תודה גלעד, ועוד שאלה

בעלי מטופל במרפאת סוכרת של בי"ח תה"ש (שיבא). זה נחשב מקום טוב? יש מקום שאתם ממליצים? בעלי מבוטח בכללית, ואנחנו גרים במרכז.

שלום לכולם../images/Emo140.gif

קודם כל, נעים לגלות את הפורום הזה!! בעלי בן 27 ולפני חצי שנה התפרצה אצלו סוכרת. גילינו את זה כי הוא ירד המון במשקל, והיה צמא ועייף, ועשינו בדיקות וכך גילו. איבחנו אצלו סכרת מסוג 1. מאז הוא מזריק פעמיים ביום אינסולין ארוך טווח (הומולין) ולפני כל ארוחה הוא מזריק איסולין אחר (הומלוג). הוא היה מאוזן די בסדר תקופה ארוכה, אבל לפני כחודש זה התחיל עוד פעם להשתגע עם הערכים. כל הזמן משנים לו את הטבלה (של הארוחות) ואת המינונים, אבל מה לעשות לא מצליחים לאזן. אני גם מרגישה שלא לוקחים את הנושא ברצינות, כל פעם זה רופא אחר, וכל מה שמנסים לא עוזר. יש משהו שניתן לעשות כדי שנצליח לאזן אותו כמו שהוא היה קודם? קראתי עכשיו על Fenu-Pure שזה מזרעים של חילבה. איפה קונים מוצר כזה? והאם זה באמת יכול לעזור במשהו? גם ראיתי שכתבתם פה שאם זה עוזר, אז זה לסכרת מסוג 2. אז אין טעם בכלל לנסות?

newKiticat

New member
ברוכה הבאה...

גם אני עם בדיוק אותם אינוסלין- הומלוג והימולין... לגבי מרפאות סוכרת, זה משתנה גם מקופה לקופה, אבל אני אגיד כן דבר אחד, מדיבורים עם אנשים ואפילו עם רופאים שונים, המרפאות הרציניות ביותר הם אלה שמסועפות דווקא לבתי חולים. חוץ מזה, שאולי כדאי לפנות לשערי צדק- לאיתמר רז. לאו דווקא בגלל איתמר רז עצמו, אלא בגלל הדיאטנית הנפלאה שעובדת איתו ומתייעצת איתו לפעמים. חוץ מזה, לדעתי, הסוכרתי הוא הרופא הכי טוב לעצמו...

למעלה