שלום לכולם

goldyboy

New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif

אני סובל כבר שנים מתסמונת טורט, וכשהייתי ילד לא אבחנו לי את זה אלא רשמו לי הפרעה פסיכיאטרית או משהו כזה, ורק לפני 7 שנים אובחנתי כחולה במחלה. מילדות אני סובל מטיקים ועוויתות בפנים, נשיכת שפתיים, תנועות פתאומיות בכתפיים וקולות שיוצאים לי בלי שליטה, אמנם שקטים ואפשר להסוות אותם, ובכל זאת. לא נעים. לפני כמה שנים נתנו לי קלונקס, אבל אני לא רוצה לקחת אותו כי הוא כדור קשה, וגם ממכר. יש משהו אחר שאפשר לעשות? כדור אחר? תרופה טבעית אולי? מה גם ששמתי לב שהמחלה שלי מורגשת יותר בתקופות של לחץ ומתח, ובתקופות רגועות יותר הטיקים כמעט ולא מורגשים, ולפעמים אינם מופיעים לתקופה מסוימת. חוצמזה, שפעם הייתי מאד נפגע כשאנשים היו צוחקים על המחלה שלי, בדרך כלל בגלל שהם לא יודעים כלום על זה ומה זה ולמה יש לי את הטיקים האלה בפנים. היום כבר לא. למרות שמדי פעם אני שומע כל מיני אנשים שמדברים, ולפעמים אנשים שאולים אותי, ובדרך כלל בצורה לא מלאת טקט במיוחד למה כל הדברים האלה בפנים, אז אני עונה להם שאני לא שולט בזה וזו מחלה שאני מטפל בה. מקווה בשביל כולם שלמדתם לחיות עם ההערות והשאלות הדביליות האלה. יום טוב לכולם, גולדי

goldyboy

New member
../images/Emo105.gif

מקפיץ את ההודעה, כי חשובה לי התשובה. האם יש טיפול באמצעים לא כימיים? טבעיים, אולי? טיפול הומאופטי?

ברוך הבא GOLD -אחינו../images/Emo39.gif

אני מבינה שאיבחנו אותך בגיל 21 שזה טיפה מאוחר (לפי הכרטיס שלך) קלונקס עד כמה שידוע לי זה ממש לא לטיקים אלא למתחים והתקפייstres וחרדות. אני אישית מקבלת קלונקס אבל לא לוקחת באופן מסודר, גם מנסה "להתנקות " מתרופות קונבנציונאליות, אבל יש לי מצבים שאין ברירה. אז אם קראת והבנת גם לי יש טוראט אבל מגיל קטן יותר, מגיל 9 וחצי. ונכון, הטיקים מתעצמים בשעת לחץ ועצבים בשעות של התרגשות גם כן . ככה זה גם אצלי, ואז אם אני מיתרגשת או מיתרגזת יש לי התפרצות כמו "שרשרת" של טיקים. בקשר לטיפול טבעי אני יודעת שרייקי יכול לעזור, מדיטציות . אני שלחתי לך מסר תקרא אותו. ברוך הבא לפורום, ושיהיה לך רק טוב

תגובה לגולדי../images/Emo24.gif

שלום וברוך הבא לפורום החדש שלנו. ראשית אם מותר לדעת בם כמה אתה? ידוע שהטיקים מתגברים בתקופות של מתח, ולחץ. יש כל מיני תרופות , ומרפאים טבעיים לא חסר... לדעתי כדאי לך להיכנס לאתר של א.ס.ט.י(ארגון סינדרום טוראט ישראל) הכתובת רשומה בדבר המנהל. שם יש תשובות לרוב שאלותיך. אשמח לעזור אם אוכל במידה ולא תמצא מענה לשאלותיך שיהיה לך ערב נהדר

שביק

New member
שלום גולדי

עונה לך יו"ר א.ס.ט.י נכנסתי לאתר ובתשובה לשאלתך על טיפול אלטרנטיבי יש כל מיני אפשרויות אשר לא כולן מתאימות לכל אחד. בדיוק כמו כל שיטת טיפול או תרופות. עד שלא תנסה לא תדע. שיהיה לך בהצלחה! אספר לך גם שיש אפשרות להצטרף לעמותה ולהפגש עם צעירים נוספים.בא לך? אם כן אז צור קשר. המפגשים נערכים אחת לחודש בתאריכים קבועים במשרדי העמותה ברעננה.

goldyboy

New member
תודה רבה חברים ../images/Emo24.gif

שמחתי לקרוא את התגובות שלכם. תיקי שאלה בן כמה אני, אז אני בן 28 וחצי. סובל מהמחלה נראה לי מגיל קטן. תודה לכם על התגובות החמות ובאמת אתחיל לחפש לי טיפול הומאופטי, כזה שמתאים לי. אעדכן אתכם בהמשך. יום מקסים לכולם, גולדי

../images/Emo24.gifזו לא מחלה

היי גולדי, אני ממש לא חושבת שזו מחלה - זו ליקוי גנטי, זו מגבלה לפעמים אך בטח לא מחלה. ואשמח אם תמשיך לבקר בפורום

goldyboy

New member
נכון

חיבוק זה באמת לא מחלה. אפילו כיף גדול
ולי אישית לא משנה מה זה, אלא איך אפשר לטפל בזה. וגם מחלה זה לא מלה רעה.

חגית35

New member
שלום לבת שבע גרניט!

ארצה לשמוע על פעילויות ותרומה של חברות בעמותה עבור בני כחברה בעמותת ביחד, ברצוני לדעת מה יכולה לתרום ולהוסיף לי חברות באסט"י

למעלה