שלום לכולם

NeTuSh2

New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif

הייתי בפורום די ממזמן.. אחרי שבאתי לראות מה חדש, לא היה פורום ועכשיו אני רואה שהחזירו אותו
איזה יופי!!! מזל טוב
האם זאת אותה המנהלת, ושינתה שם? "רקדנית שמנמנה"? או מישהי חדשה? בכל מקרה- נעים מאוד
אז- אני בת 17 בקרוב, אני רוצה ללמוד ריקודי בטן איפה אתם לומדים? ואיך ביליתם בשיעור הראשון? *האם מישהו מכיר מורות פרטיות לריקודי בטן? ומה העלות בערך? תודה

karnity

New member
חפשי מידע בלוחות...../images/Emo68.gif

ברוכה הבאה לעולם הנפלא של ריקודי הבטן... מאיפה את בארץ?

באלאדיה

New member
היי נטו'ש, ברוכה השבה ../images/Emo20.gif

המנהלת אכן התחלפה, רקדנית שמנמנה נעלמה (או אולי היא עוד כאן בניק אחר). מה שעוד קרה זה שלוח שיעורי הריקוד שלנו הולך ותופח (בזכות TLINGIT), כך שתוכלי די בקלות למצוא שיעורים באזור מגורייך וגם טלפונים של מורות. בהצלחה ותעשי חיים! אגב עלות שיעור פרטי כמו כל שיעור פרטי בערך 70-120, תלוי במורה..

NeTuSh2

New member
ווואי תודה לכן ../images/Emo24.gif

בארץ, אני ממרכז תל אביב
אני אכנס ללוחות ואבדוק אפשרויות עודד אותי לראות ששיעור פרטי הוא לא יקר מדי
מקווה שיהיה בסדר
תודה

NeTuSh2

New member
אאהה ../images/Emo13.gif

ומזל טוב על הפורום
כל הכבוד בהצלחה לבאלדיה
ולכולכם

tlingit

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

ואם לא תמצאי - תגידי, נמצא לך עוד אפשרויות. באיזור הזה יש הרבה מאד. וחוץ מזה אל תשכחי לחזור ולספר לנו איך הולך...

NeTuSh2

New member
אחלה ../images/Emo45.gif

תודה רבה
מכיר אולי קבוצות של ילדים בגיל שלי? 17 בערך? כי הקבוצות הן של מבוגרות, ובטח כולם מתקדמים ואני אף פעם לא למדתי אפילו לא צעד אחד.. אני ממש ממש מתחילה על מי ומה אתם ממליצים?

tlingit

New member
17

בלוח המודעות ציינתי מדי פעם מקומות שבהם יש קבוצות נפרדות לגילאים צעירים בשאר המקומות אין הפרדת גילאים אלא רק לפי נסיון (מתחילות, ממשיכות, מתקדמות) אני חושבת שלנערה בת 17 לא תהיה בעיה להשתלב. פשוט לכי לקבוצה של מתחילות. נראה לי שעדיף לך ללכת למקומות שיש בהם הפרדה בין רמות של קבוצות ולא למקומות שיש בהן קבוצה אחת, כך יהיה לך יותר קל להשתלב עם שאר המתחילות, וגם לעבור קבוצה אם לא מסתדר מאיזה שהיא סיבה. (דעותי הפרטיות לגמרי)

למעלה