שלום לכולם

מיקגאפ

New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif

אני בהתלבטות, ואשמח לשמוע מה דעתכן. אני מובטלת מזה חודשיים, בעלת נסיון במזכירות, ניהול לשכה וכו' . יש לי כנראה אפשרות להירשם לקורס "מזכירות רפואיות" דרך לשכת התעסוקה. זה קורס די ארוך (כשלושה חודשים) כשהלימודים הם כל יום מ-8:30 עד 16:00 כולל יום שישי עד 13:00! זה גם כרוך בנסיעות יומיות לתל-אביב מהוד השרון. אין לי מושג אם זה שווה את המאמץ. מבחינת עניין, כנראה שהוא יהיה אפסי ואני גם לא יודעת למה ניתן לצפות מבחינת שכר ותנאים בעבודה הזאת. מצד שני, אין לי כרגע משהו הצעת עבודה יותר אטרקטיבית באופק והישיבה בבית לא עושה לי טוב... בקיצור - אם משהי יודעת קצת פרטים בנושא אני אשמח לשמוע (וגם את דעתכן באופן כללי). תודה!

yoyo10

New member
לכי על זה(בטון של ורדה רזיאל )

המצב קשה לפחות את מקבלת משכורת על התקופה של הקורס במקום לשלם עליו כסף רב וגם רוחשת מקצוע יחסית מבוקש גם במצב הזה של השוק

lilithmm

New member
מזכירה רפואית

מרוויחים בזה גרושים. לדעתי לא יעזור לך להתקדם בעתיד כלל. השאלה היא מה הם תחומי העניין שלך? באיזה תחומים את מוכשרת? היות ומגיע לך מהלשכה רק קורס אחד, חשבי טוב את צעדייך ונסי למצוא לעצמך קורס יותר מתאים.

גם לי היה מלשכת תעסוקה ללכת לקורס

מזכירות רפואיות. ביקשתי מהם או משפטית או רפואית וקיוויתי שבגלל הנסיון שלי במשרד עורכי דין יתנו לי את המשפטית ובסוף קיבלתי לרפואית גם כן בת"א. אני גרה בלוד וגם בשבילי זה חתיכת נסיעה. דווקא 3 חודשים זה לא קורס ארוך, יש יותר ארוכים. מה שטוב בקורס הזה הוא קודם כל שאת מקבלת סיווג ממשרד העבודה וזה אומר שאת יכולה עם התעודה הזאת לגשת לעבודות ממשלתיות כמו למשל להיות מזכירה רפואית בבית חולים ממשלתי כלשהו או בקופת חולים ששייכת לממשלה (נדמה לי שרק הכללית היום היא ממשלתית). אני לא יודעת איך מבחינת המשכורות אבל התנאים הם של עובד ציבור וזה דווקא טוב לדעתי.

למעלה