שלום לכולם.......

Amir 19

New member
שלום לכולם....... ../images/Emo140.gif

היי, אני חדש פה... הייתי במופע של רוק עצמאות וממש אהבתי את ההופעה של עברי לידר, אז החלטתי להרשם לפורום הזה... בינתיים אני מכיר רק את שגיא(santa) המנהל, ואני מקווה עם הזמן להכיר עוד ועוד אנשים.... ביי ביי בינתיים

היי אמיר!

מה קורה? איזה יופי שעוד מישהו התחיל לשמוע עברי.. אתה לא אהבת אותו לפני? ברוכה הבאה!!!!!

Amir 19

New member
שלום שלום

למה התחיל לשמוע, הייתי שומע שירים שלו גם לפני, אבל לא הייתי ממש מתעניין לגביו, אחרי המופע שלו באמת הוא נראה לי אמן אחלה, שגם יש לו שירים יפים וגם יודע לתת הופעות טובות!

סנטה

New member
אמיר אח שלי ! ברוך הבא לפורום...

אמיר ברוך הבא לפורום
שתהיה לך שהות נעימה ... תתנהגו אליו יפה .

היי אמיר מן

כל חבר של שגיא הוא גם חבר שלנו אז.... בכל מקרה ברוך הבא לפורום הנחמד שלנו. אני רואה שאתה מקורב להנהלה, שזה טוב... :) בכל מקרה ספר לנו קצת עליך שנכיר, עלינו תוכל לקרוא למעלה ב"לוחות". והכי חשוב, תהנה. גל

סבבה....

אני רק לא מבינה איך לא אהבת אותו לפי השירים היפים שלו-אלא לפי ההופעה.. אבל טוב מאוד שאתה יותר אוהב אותו,מגיעה לו הערכה ענקית!

מייקל21

New member
היי אמיר

וואלקום לפורום ההולך וגדל שלנו... ספר כמה דברים שנכיר אותך (ואם אתה מספר שצרבת דיסקים של לידר אז חבל לך על הזמן... :)

Amir 19

New member
תודה לכולם על קבלת הפנים...

הרבה מה לספר אין לי, אבל נעשה את זה בכללי, אז: אני עוד חודש בן 17, תלמיד כיתה יא' בבית שמש... אוהב רוק ישראלי(מאוד מאוד) כשאני בבית אז רוב הסיכויים שאני יהיה באיי סי, אז כולם מוזמנים לדבר איתי- 107575793 כשאני לא בבית אז אני כנראה נמצא או בצופים, או משחק כדורגל, או עם חברים ובדרך כלל כל פעולה שהיא מלווה בנרגילה, כן כן כאלה בית שמש... זה מה שעולה לי בראש כרגע... מי שידבר איתי יותר באיי סי יידע עוד הרבה פרטים עליי... אז סוף שבוע טוב לכוווווולם..... אמיר

למעלה