שלום לכולם

מאי8

New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif

אני מתעניינת מעט בתחום הגרפולוגיה, אך לצערי לא מבינה בו הרבה כלל
אני קוראת בפורום מפעם לפעם, והאווירה בו ותגובות האנשים מאוד חמימות, לכן החלטתי לשאול שאלה שמטרידה אותי זמן רב. כתב היד שלי אינו יציב בשנה האחרונה. כלומר - יש אותיות שאני כותבת לפעמים בצורה שונה, כמו ע' למשל, שלפעמים אני כותבת משמאל לימין ולפעמים מימין לשמאל (את העיגול שלה) - מה שמשנה את כל הצורה שלה. גם עם ג' ו-ז' יש תנודות רבות שמשתנות לפעמים גם בתוך אותו טקסט ולא רק בימים שונים או שעות שונות. מאז ומעולם הכתב שלי לא היה אחיד לחלוטין, אך בשנה האחרונה זה בולט יותר מתמיד. גם כיוון הכתיבה משתנה, לפעמים הוא נוטה לימין ולפעמים ישר ועומד, לפעמים אפילו נוטה מעט שמאלה. אולי חשוב גם לציין שאני בת 18. אשמח לקרוא תגובות ודעות,
מאי.

ליטן א

New member
היי מאי

יש אפשרות שתסרקי את כתב היד שלך לפה? לדבר באוויר לא יעזור לאף אחד מהצדדים
בכל מקרה, אני לא אנתח את כתב היד שלך.. גם בגלל שאין לי הרבה ידע בנושא.. אבל גם בגלל היכרות אישית שלי איתך..
בכל מקרה, תצרפי את כתב היד, ואז נדבר..

מאי8

New member
אממ..

היכרות אישית שלך איתי? אשמח אם תסביר את עצמך... ואני לא יכולה לסרוק את כתב היד שלי - אין לי סורק... בגלל זה שאלתי את השאלה. והשאלה, אגב, היתה לגבי התופעה של שינויים באחידות הכתב, ולא פיענוח שלהם, אבל לא חשוב

מאי8

New member
בעצם... ../images/Emo9.gif

טרחתי להסתכל בפרטים שלך רק אחרי שהגבתי (חכם מצידי, אני יודעת), והיה קשה שלא לקלוט.. רק דבר אחד לא מובן לי, איך ידעת שזו אני?! (ומתנצלת על חוסר הקשר לפורום)

למעלה