שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo140.gif

דודו - מזל טוב על הפורום החדש!! היום קיבלתי מייל עדכון שהפורום הזה קיים, קפצתי לכמה דק' רק להציץ לפני העבודה, וממש מרשים! יקפוץ מדי פעם להגיד שלום ולראות מה התחדש, ומבטיחה גם לעדכן את כל שאר החבורה על הפורום. סופשבוע נפלא לכולם, שרית לנץ

danashi

New member
הי קצל'ה

(הי, איכשהו השם הזה מוכר לי מאיזשהו מקום...) רק רציתי להגיד שלום. אני לא מסתובבת פה בד"כ אבל היום מישהי מיוחדת (וגבוהה) אמרה לי שהיא קפצה במקרה וראתה שיש מפגש והעלינו חוויות משותפות וחשבנו שיהיה מדליק להיפגש שוב... שמחה לראותך פה, ועוד היום במיוחד... (אל תשאלי למה, סתם ככה.) אוי, וירדנה, בטח התעטשה הרבה לאחרונה כי אמרתי את שמה הרבה בשבוע האחרון. ירדנה, מקווה שאת בסדר, אם את קוראת, סליחה על כל האפצ'ים... (אגב, זו אני שלפני כשנתיים שלחה לך עבודה מעולה על תוכניות בוקר ולא זכתה לשום תגובה ורק היום השותפה שלי אמרה לי לא לכעוס כי אולי בכלל לא קיבלת אותה...)

איזה כיף לי

קיצרת לי את זמן העברת הבשורה לחבר'ה (גם כן איזה "חבר'ה" היינו
). נורא עשה לי מצברוח טוב הפורום הזה, נוסטלגיה שכזו באמת, וזה בסדר, זה לא רק את בפרץ נוסטלגיה, משהו עובר על כולנו לאחרונה (וכן, זה בלשון רבים, אנחנו לא לבד
)יש לי מליון סיפורים בנושא אבל לא נשעמם יותר מדי, וגם איזה סיפור משעשע על מישהי מהעבר המאוד רחוק שפגשתי, אבל גם את זה נשמור להזדמנות אחרת, רק תזכירי לי כי הזכרון שלי ממש לא משהו בימים אלו (את יודעת, הגיל...
) ד"ש חמה ונשיקות למישהי הגבוהה ואם את עדיין בקשר עם אחרונת ה"ירושלמיות" - תמסרי גם לה, נראה לי שגם אנחנו נקפוץ למפגש אם לא יהיה משהו מיוחד שימנע את זה, ובלי קשר לזה, נראה לי שבאמת הגיע הזמן להפגש כולנו שוב.... צריך לעבוד על הנושא

אבל אגב נוסטלגיה וקצלה....

טוב, בשעה 2:35 לפנות בוקר בנסיון נואש שיגיע בקרוב מייל חשוב אבל ההיא בארה"ב לא מבינה מה השעה כאן כנראה, אני חייבת סיפור אחד שקפץ לי לראש בעקבות הקצלה.... אז ככה... פעם, לפני שנים רבות, ולא נכנס לאיך הגעתי לזה, כשהחלטתי שאני רוצה להיות מגדלת "מקצועית" או משהו שכזה של חתולים פרסיים, וכל העולם בערך היה נגד הרעיון, יצא לי לשבת לדבר על העניין עם ירדנה. היא אמרה לי משפט אחד שמאז פשוט ליווה אותי לאורך כל הדרך. היא אמרה לי שאם זה מה שאני רוצה, ואם זה מה שאני באמת מאמינה בו - זה מה שאני צריכה לעשות ובסוף כולם יראו שצדקתי. הקשבתי לה... הלכתי נגד כולם ולאט לאט בניתי לי את "בית הגידול" שלי. היום אמנם עדיין חושבים שאני מטורפת לגמרי, אבל כל פעם שהחתולים שלי מצליחים בתערוכות ההורים שלי מתגאים כאילו מדובר באיזה שיא גינס, ואבא שלי, מגדולי המתנגדים, מראה לכולם את האתר שלי באינטרנט. אז נכון שהם כמעט ולא מגיעים אלי הביתה, אבל עדיין, את השלב הקשה נראה לי שעברנו בשלום יחסית. כשהגעתי לשלב בחירת שם לבית הגידול, כל שם שרציתי כבר היה תפוס (מדובר בארגון גג בינ"ל ככה שמן הסתם יש שם אלפי בתי גידול אחרים). אני בחיים לא אשכח איך באיזה בוקר אחד הטל' בדירה שלי צלצל, על הקו היית את (כותבת ההודעה - לא ידעתי אם את רוצה להזדהות או לא) וה"ירושלמית" שעליה כתבתי קודם, מבשרות לי באושר כשירדנה שרה ברקע, שדיסק האוסף החדש יצא. אין לי מושג איך זה קרה, אבל בתוך שניות היה לי ברור מה יהיה שם בית הגידול שלי... תודו שמתבקש
הרי הגעתי לכאן די בזכותה.... השם להפתעתי גם לא היה תפוס עדין, וכך נפל דבר. עוד חוויה מקסימה היתה לי בדרך לאחת התערוכות היותר חשובות שהיו לי בשנים האחרונות. בפעם הראשונה לא הצגתי חתולים שנולדו אצל אחרים אלא גורות שלי, מגידול שלי. הייתי פשוט ב"היי" מטורף באותו יום, ובדרך לשם, כשכל ההתרגשות והפרפרים בבטן, פתאום התחיל ברדיו "יש ונדמה". לא יכולה להסביר את הצמרמורות שהיו באותו הרגע.... טוב, אבל אני מתחילה לקשקש יותר מדי, ונראה לי שכבר אין טעם לחכות למייל המיוחל, אז בזאת אני יפרד להיום, נלך לארגן את החבורה ולהעיף את תמרה - אחת משלושת הכלבים (שכן, נקראת על שם, אבל זה סיפור מאוד ארוך) מהכרית, ונלך קצת לישון. בעצם... רק עוד דבר קטנטן. אם בטעות ירדנה רואה את ההודעות האלו, רק רציתי לשלוח מליון תודות על הכל, ובמיוחד על שבזכותך הגעתי למה שהגעתי בתחום הזה, ובכלל....

דודו טל

New member
היי שרית...

ירדנה אכן רואה את ההודעות הללו. ובזדמנות חגיגית זו אני רוצה לומר לך ברוכה הבאה, כיף לשמוע ממך, אחרי כל כך הרבה שנים.. אני אגב, לא יודע אם את זוכרת אותי בכלל, אבל פעם עוד הייתי חבר במועדון המעריצים שהקמת בקריית טבעון(אם אני לא טועה). אני מניח שאת מכירה עוד מעריצים של ירדנה, או לפחות אנשים שמוקירים את פועלה, ואת שירתה במשך השנים. אז את בהחלט מוזמנת להפיץ את השמועה בקרב כולם.

liran610

New member
מפגש?

לפני כמה ימים נכנסתי לפורום וראיתי שמתוכנן מפגש נו ! אז מה קורה? תרשמו לפחות אם יש התקדמויות או תיכנונים אני מציע שנארגן באיזשהו מקום בתל אביב את המפגש או במקום מרכזי אחר מצפה בקוצר רוח לתגובות

דודו טל

New member
אחלה רעיון

אבל בעיקרון אנחנו נערוך מפגש במקום כמו "קפה הבימה" בתל אביב או משהו דומה. הצעות יתקבלו בברכה

עירד29

New member
איזה קטע

בקפה הבימה היתה הפעם האחרונה שפגשתי את ירדנה אחרי הופעה של יהודה פוליקר לפני הרבה שנים... שבת שלום לכולם!!!

היי דודו ../images/Emo13.gif

ותודה על קבלת הפנים החמה
בטח שאני זוכרת אותך! ואגב, הדף הוא מתוך משהו שהוצאנו במועדון או שאין קשר? אני כבר ממש לא זוכרת...

תודה ../images/Emo140.gif

ורק רציתי להגיד שהכינוי שלך פשוט מקסים!! וגם הציטוט!! ואני יודעת שאני נורא לא בסדר שעדיין לא עניתי לכל המיילים שלך, פעם זה יקרה, מבטיחה
לא עומדת בקצב של המיילים שאני צריכה לענות להם. אבל לפחות בינתיים נוכל לקשקש כאן מדי פעם... נשיקות לבת המקסימה שלך, ראיתי את התמונות - מדהים כמה שהיא גדלה
שרית

../images/Emo51.gif רבה יקירתי, הכינוי הוא אכן

מתוך השיר המפורסם "דמעות של מלאכים" שאני מאוד אוהבת ... אני מאוד כועסת שלא ענית לי על המיילים
אבל אני יודעת כמה שאת עסוקה. את ה
כבר מסרתי לבת שלי.

למעלה