שלום לכולם

Bavmorda

New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif

לא משנה מה קרה אתמול ומי צודק,(-במובן של לשכוח ולהתקדם הלאה), מחר מתחילה שנה חדשה, והיום בערב עוד משמשרת. שלישית. אני מחכה לפרק היום בערב.... יש לי עוד שני נושאים (בינתיים) שאני רוצה להעלות, כאן בפורום ואשמח לכתוב אותם ברגע שאתפנה לכך. שתהייה לכווווווווווווולכם שנה נהדרת, שלווה, כייפית ובריאה. תאמינו לי שזה הכי חשוב
לענייננו אנו, אני מאד מקווה שהשנה אחרי שתיגמר העונה הנוכחית לא נצטרך לחכות יותר מידי לעונה החדשה, לא משנה באיזה ערוץ היא תשודר ולא משנה ע"י מי, או לפחות שעד שהיא תגיע, על ההמתנה תחפה עונת ER הבאה. ואם לא ER אז עונת XF האחרונה (
) או TEACHERS או THE JOB או COLD FEET (יס פלוס) או כל דבר אחר שיחזיק אותנו מידי ערב, יבדר אותנו בימים טרופים אלו, ויגרום לנו לצחוק קצת, אולי גם לבכות והעיקר להנות , כל אחד בדרכו שלו. להתראות
|ירח |
וכל מה שבא לכם................

Bavmorda

New member
למה לא מגיבים ../images/Emo35.gif ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

BoSco

New member
אין כ"כ מה להגיב רק מחכים ש...

תדברי על 2 הנושאים שלך...

Bavmorda

New member
נחכה שירגע פה מהפרק של היום

את שני הנושאים שלי כבר כתבתי במחשב.................

BoSco

New member
נושאים?

על מה את מדברת? "המצאת" פרק? (וואלה אני חושב לעשות את זה) והכל רגוע את מוזמנת לכתוב תמיד

Bavmorda

New member
WALLA נתת לעצמך רעיון... והנה

אני מעלה בהודעה חדשה אחד מהם....... יום ט ו ב

את כמעט לגמרי צודקת

ורק הערה קטנטנה (?) אי.אר היא לא תחליף, אי.אר היא סדרה מצוינת לכשעצמה, משמרת היא מן "סדרת בת" של אי.אר. שתיהן סדרות מצוינות אבל אי.אר היא לא תחליף! בלי שום כוונה להעליב/לפגוע...

בלי קשר למי יותר טובה

לומר שאי.אר תחליף של משמרת? ואולי חברים תחליף של סיינפלד? אני יודעת שאין ממש קשר אבל לומר שאי.אר תחליף של משמרת? לדעתי שתי הסדרות מצוינות ואף אחת מהן היא לא תחליף!

Bavmorda

New member
תחליף לא הייתה המילה הנכונה - את

צודקת. כשחשבתי על מה לכתוב חשבתי על המושג "סדרת בת" אבל לא כתבתי אותו. חוץ מיזה אני אלך להעלות עכשיו את הנושא השני שלי.........

למעלה