שלום לכולם ../images/Emo140.gif
לא משנה מה קרה אתמול ומי צודק,(-במובן של לשכוח ולהתקדם הלאה), מחר מתחילה שנה חדשה, והיום בערב עוד משמשרת. שלישית. אני מחכה לפרק היום בערב.... יש לי עוד שני נושאים (בינתיים) שאני רוצה להעלות, כאן בפורום ואשמח לכתוב אותם ברגע שאתפנה לכך. שתהייה לכווווווווווווולכם שנה נהדרת, שלווה, כייפית ובריאה. תאמינו לי שזה הכי חשוב
לענייננו אנו, אני מאד מקווה שהשנה אחרי שתיגמר העונה הנוכחית לא נצטרך לחכות יותר מידי לעונה החדשה, לא משנה באיזה ערוץ היא תשודר ולא משנה ע"י מי, או לפחות שעד שהיא תגיע, על ההמתנה תחפה עונת ER הבאה. ואם לא ER אז עונת XF האחרונה (
) או TEACHERS או THE JOB או COLD FEET (יס פלוס) או כל דבר אחר שיחזיק אותנו מידי ערב, יבדר אותנו בימים טרופים אלו, ויגרום לנו לצחוק קצת, אולי גם לבכות והעיקר להנות , כל אחד בדרכו שלו. להתראות
|ירח |
וכל מה שבא לכם................
לא משנה מה קרה אתמול ומי צודק,(-במובן של לשכוח ולהתקדם הלאה), מחר מתחילה שנה חדשה, והיום בערב עוד משמשרת. שלישית. אני מחכה לפרק היום בערב.... יש לי עוד שני נושאים (בינתיים) שאני רוצה להעלות, כאן בפורום ואשמח לכתוב אותם ברגע שאתפנה לכך. שתהייה לכווווווווווווולכם שנה נהדרת, שלווה, כייפית ובריאה. תאמינו לי שזה הכי חשוב