שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo140.gif

שמעתי שאתם יכולים לעזור לי. לאור מצב השוק היום אני לא יודעת מה לעשות. יש לי עבודה יחסית טובה, אבל לפעמים אני מרגישה שהיא מוציאה ממני את המיץ ואת כל הכוח שלי ואני מתה להחליף לעבודה שיש שם ראש קטן יותר ולא צריך לתאמץ כל כך. אני עובדת בשכר גלובלי ולפעמים מרגישה שאני נותנת הרבה מעבר ושהמשכרות לא שווה את זה. אומנם המעבידים שלי מעוד מרוצים ומפרגנים, אבל אי אפשר לקבל העלאה בשכר. אני לא יודעת מה לעשות! אוווף, מצד אחד זאת עבודה נחמדה ומצד שני יש לי הרגשה של ניצול, מצד שלישי אין עבודות אחרות ואני מפחדת להשאר בלי כלום. מה לעשות? תודה על העזרה

freedom rider

New member
פשוט מאוד

מחפשים בשקט ובנחת עבודה חדשה, תוך כדי הצמדות לעבודה שעדיין יש. יותר קשה היום, נכון, אבל עדיין לא בלתי אפשרי.

d u c k y

New member
אבל דגש חשוב על

ההצמדות לעבודה הנוכחית, כי במצב הזה באמת לא כדאי שתישארי בלי עבודה... אולי אפשר גם לדבר עם הבוסים על העלאה... יש מצב?

להבדיל מהרבה אנשים שאני מכירה

שמרגישים מנוצלים, ומדגישים שהם הולכים "לעבודה" ולא "לעבוד", את נשמעת לי כמו מישהי שדווקא עובדת, מפורגנת בהתאם, לא מתוגמלת בהתאם, אבל יודעת את מקומה. המילה "מנוצלת" קצת לא מתאימה לי, ונדמה לי שאת מדברת על יותר מדיי השקעה תמורת מעט מדיי כסף, ובעיקר, שנמאס לך. נדמה לי שהיתה זו דנה´לה שלנו שאך לפני כמה חודשים דיברה על הנושא הזה בדיוק, ומה שהצענו לה אז היה לנסות אולי לשנע את עצמה בתוך המערכת לתפקיד אחר - לפני שהיא קמה ובורחת. האם יש אפשרות לעבור לתפקיד אולי שונה, משהו קצת יותר מאתגר, מעניין, עם שכר הולם? משהו שיגרום לך בכל זאת ללכת לעבוד עם התרגשות? בסופו של דבר, אם שומדבר לא יעזור, אין ספק שעלייך למצוא משהו אחר, אבל שלא תתבדי - יכול להיות שגם המשהו החדש הזה יימאס עלייך אחרי כמה זמן, ואז תישאל השאלה: האם את במקצוע הנכון?

למעלה