שלום לכולם..

AngeL WomaN

New member
שלום לכולם..../images/Emo140.gif

אני ראיתי ממזמן שהפורום הזה קיים והייתי ואני מדגישה הייתי צופה של הסדרה.. מכיוון ואין לי כבלים זכיתי לצפות רק בעונה 1 ובעונה 2..אני מקווה שאולי אולי אולי עונה 3 תגיע גם לערוץ 1 כי אני ממש רוצה לצפות בעונה 3.. אני ראיתי את כל הפרקים מהראשון לאחרון והקדשתי זמן לפרקים בשידור חוזר..ואז פתאום עונה 3 בכבלים.. אבל בכל מקרה אם בכבלים ואם לא מאז ומעולם אהבתי את מימי..(הפצצה) והלילימון הדיג´ימונית (החתיכה) שלה! גם נורא אהבתי את מאט (ההורס) אבל לא את הדיג´ימון (המכוער) שלו..יותר אהבתי את הדיג´ימון של טיי. קי. אה שחכתי בכלל לספר מי אני..! אני שיר ואני בקרוב אהיה בת 12..אני מהגליל ופעם דיג´ימון הייתה הסדרה האהובה עליי..אבל מאז שעלתה הסדרה השבט לערוץ 1 אני הכי אוהבת אותה..(את טאי-סאן, טרודי, אמבר, אבוני, בריי ולקס במיוחד!!). אז בכל זאת החלטתי לנסות להצטרף..אני מקווה שאני אצליח..אז היי כולם..~!

N i f r e d i L

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif

אני נופר, בת 14, ואל תדאגי! גם לי לא היו כבלים עד לפני איזה 3 חודשים...

niiko

New member
ברוווווכים הבאים!! ../images/Emo24.gif

אני נייקו (דה!!) וזאת הייתה נופר (דה!!2) ואני מקווה שתשלבי כאן בה-מ-י-ר-ו-ת!!!

Digi Lista

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אהלן שיר וברוכה הבאה, אני בטוחה שתשתלבי כאן(אני מוכנה לעזור בכול דבר שצריך) ואני מאחלתלך שתיהני ותרגישי כאן כמו ב
!

Eran livE

New member
שיר! תתחילי בגמילה! חחח עזבי

שירק´ה! מה קורה זה ערן! (אחד מהכיתה) יש לי נושא דפוק לכתבה כי אין מה לכתוב טוב אנשים..... מי שקורא תתגובה שלי ורוצה לדעת מי אני אז..... אוקיי שמי ערן אני בן 12 עוד מעט אני בכיתה ו´ ואני מכרמיאל (לא כולם מכירים ת´עיר) טוב אני את שלי סיימתי כי אין לי יותר מה לכתוב אז צ´או ותמשיכו לראות המורדים!!! נ.ב. מי שרוצה ת´כתובת של האתר שלי אז city.boom.co.il/eran215 בייי!!!

למעלה