שלום לכולם

B o X e r

New member
שלום לכולם ../images/Emo140.gif

Queen היא אחת מהלהקות האהובות עלי (אם לא האהובה ביותר). אני קורא (סמוי) מדי פעם בפורום ויש לי שאלה. היום ראיתי פרסומת בערוץ 2 למירוץ למיליון וברקע הופיעו מילות הפתיחה של Bohemian Rhapsody, בשמיעה הראשונה היתי בטוח שזמר אנונימי שר. אבל אחרי מס' פעמים ששמעתי את זה (ניתן לראות ולשמוע את זה כאן) אני די בטוח שפרדי שר שם. ולשאלות שלי: זה פרדי שר? ואם כן מה הגרסה המלאה של השיר? תודה מראש,

the Champions

New member
ואו איזה שימוש מוזר בשיר הזה

זה כן פרדי שר בפירסומת. ובאמת מעניין לדעת עם הם לקחו את זה מחו"ל או שהם הכינו את זה. והשיר המלא http://www.youtube.com/watch?v=irp8CNj9qBI

B o X e r

New member
תודה

כמובן שאת השיר המקורי אני מכיר, הכוונה בשאלה "מה הגירסה המלאה של השיר?" היא לגבי הגירסה שבפרסומת.

khammel

New member
לא מדובר בגירסה אלא בסימפול

מבלי לבדוק את הדברים לעומק ורק על סמך האזנה חטופה ללינק, זה נשמע לי כאילו סימפלו את פרדי מתוך קטע המקור ואולי אפילו שינו את ה-pitch בשירה (אם בכוונה ואם כתוצאה משינוי קצב הדגימה). מכיוון שהשירה נקיה מאד ולא שומעים את הלהקה או הרמוניות נוספות, אני אנחש שהדגימה נעשתה מתוך אחד מערוצי גרסאת ה-DTS 5.1 או מתוך קטעי הפרוטולס של השיר המקורי (ולא ניכנס לאיך משיגים את זה
).

B o X e r

New member
חבל שאנחנו לא נכנסים לאיך משיגים את זה ../images/Emo3.gif

בכל מקרה הבנתי - תודה!

khammel

New member
מבלי להיכנס ל*איך*

http://it.youtube.com/watch?v=FUWMdS86jnw&fmt=18 ידוע לי על ארבעה שירים בפורמט רב ערוצי ש"דלפו" השנה לרשת: Bohemian Rhapsody Killer Queen Brighton Rock Get Down Make Love היה דיון על זה בקווינזון ורובו של הדיון נמחק כדי למנוע סגירה של האתר ע"י עורכי הדין של הלהקה. מדובר בחומרים מרתקים, בלי כל צל של ספק. אבל שיהיה ברור: אם אתה מוריד, זה על אחריותך בלבד.
כמנהלת, אינני יכולה לתמוך בזה ושלא יתפרש כאילו אני מעודדת לדבר עבירה.

d i v e l

New member
ולא לשכוח את Don't stop me now

שחזר עם הפרסומת של יופלה החדשה. איזה כיף שיש מין מגמת קווין כזו...

מאוד התלהבתי מהביצוע. תענוג.

במקור השיר הוא קצבי ומהיר ובפרסומת ההיפך. איטי , נוגה , מפנק . נפלא !

למעלה