שלום לכולם

רגב ת

New member
שלום לכולם../images/Emo140.gif

בתי הבכורה התחילה כיתה א' וכבר הייתה אסיפת הורים ולשמחתי גיליתי שאין קרן קרב אצלנו ישנם 2 דברים שמטרידים אותי 1 הילדה עברה לבד מהגן יש 3 בנים שהיא מכירה אבל בת או חברה אין לה ובהפסקות היא משחקת עם בנות שירות לאומי פניתי למורה והיא אמרה שעדיין יש שינויים מבחינת הילדים והישיבה שלהם עדיין לא סופית ושבקרוב היא תשלח דף קשר ונוכל ליצור קשר עם בנות אחה"צ 2 הילדה איטית מעט ודעתה מוסחת בקלות המורה מצידה מזרזת אותה ודואגת שלא תישאר בכיתה בזמן הפסקה בשביל דברים שלא סיימה דבר (כי קרה שהיא נשארה הפסקה בכיתה כדי להספיק דברים) חוץ מזה המורה ממש בסדר ולא מלעיטה עליהם שיעורי בית

מחשבות

New member
טוב לשמוע שאין קרב קרב. כנראה את גרה במקום

חזק, שיודע שקרב היא סימן למקומות חלשים וירודים.

איך אני מגלה אם יש לנו או לא?

באסיפת ההורים? (עוד לא הייתה) יש חוג כדורגל פעמיים בשבוע שמתחיל מיד עם תום הלימודים. האם זה יכול להיות קשור לקרב? (שאר החוגים אחה"צ ובתשלום פחות או יותר מלא)

מחשבות

New member
איך תגלי? בהפתעה גמורה. זה יופיע פתאום ללא

הסבר במערכת הקבועה, בלי שיחתימו אותך על הסכמה, בלי שיחתימו אותך על הסכמה נוספת שזה יהיה באמצע היום. כך הפשע מתגנב לו לאמצע יום הלימודים והופך למה שכבר ידוע שנים ונקרא מס קרב. אני כמובן לא משלם. חוג כדורגל אינו יכול להיות של קרב. חוגים ברמה אינם נמצאים בקרב.

שרונית28

New member
אצלנו לא הזכירו באיספה את קרן קרב אבל

מחברות שילדיהם בביה"ס הבנתי שאין. אבל איזה חוגים כן יש דרך קרן קרב. אם למשל פתאום יגיע הבן שלי ויספר שיש להם חוג X ביום Y.

מחשבות

New member
זה נורא קל. לתוך מערכת קרב מובנית האפשרות

שיש הורים שאינם משלמים. לכן המחיר הגבוה. הם בנויים לא לנדנד יותר מדי. לא רוצה לשם? לא צריך. מדי פעם תקבלי תזכורת אותה תשליכי לפח בבוז.

אבל הילד ימשיך להשתתף?

נראה לי שכדאי שאנסה לחמם את ההורים האחרים (אם מספיק לא ישלמו יש סיכוי שיתבטלו?
) עד כה את מי מההורים ששאלתי איש לא ידע במה מדובר... (ושאלה של
- איך מכלל מאייתים את זה?
(עד כה ראיתי את הצירוף של "קרן קרב" רק על גבי הפורומים). זה "קרב" כב"להתקרב" או כ battle? זקוקה לניקוד
)

מחשבות

New member
כאן נופלת קרב למכשלתה העיקרית.

מי שלא משלם, בתאוריה עליו לצאת מהכיתה ולקבל פעילות חלופית. בית הספר יודע שקרב מקורה בעיוות ומעבר לגבול ההונאה. לכן, מי שלא משלם ילדו עדיין ממשיך להשתתף בקרב למרות שההורה יכול לבקש במפורש שלא לשתף את הילד בקרב. התפתלויות כאלה שבית הספר עושה בנוגע לכן או לא שיתוף אפילו באולימפיאדה לא רואים. אני יודע שהורים לא יודעים על על "קרן" (במרכאות, כי אין באמת קרן כבר 15 שנה) קרב (המבוטא KAREV, מלשון לקרב את עניי העם אל השמנת). ולמה שידעו? כמה שיהיה יותר ערפל סביב קרב וסביב החוגים כן ייטב. הרי אף אחד לא רוצה לגלות שזו הונאה, שמנהלת בית הספר מקבלת 2500 ש"ח תוספת לשכרה מדי חודש, ש-5% מהכסף המשולם בכלל הולך למטרות אחרות של בית הספר (שוחד שני אחרי המנהלת). את לא צריכה לבוא כידענית מול ההורים משום שאז תוכרזי כאוייבת העם ויבולע לך. אש בישראל מדליקים אחרת בכלל בעזרת רב סרן שמועתי: רומזים להורים שקראת באינטרנט שהקרן היא בכלל כך וכך והיא עושה כך וכך וכל העסק, איך לומר, לא מריח טוב. תגידי להם לגגל את המונח קרן קרב ולבחור באפשרות השניה המכונה "הסיפור האמיתי". הם כבר יבינו לבד. אם יגגלו קרן קרב + עמותות, זו כבר האפשרות הראשונה.

דווקא דרך הפעולה שהצעתה

לרמוז שקראתי על זה משהו, להפנות לאתרים וכד' - מתאימה לי ביותר. בכל מקרה עדיין אין לי ידע בנושא (אפילו לאתר שלך עוד לא נכנסתי
וכבר כמה ימים שאני מתכננת לעשות זאת). תודה על המידע

מחשבות

New member
אוקיי, אני בולע את העלבון בשקט, אבל

ממשיך הלאה: היכנסי עכשיו, היי מצויידת בחומר, בואי לעם הנבער היושב בציון (עכשיו כולם נעלבים לי, כאילו העם בציון כן יודע משהו מחייו) וספרי לו משהו שאינו יודע ובכך מסייע לו להיפטר משקלים שלעולם אינם מיותרים.

שואלת במזכירות או מחכה לדרישת התשלום

עבור החוגים. לא החתימו אותך על הסכמתך או על אי הסכמתךוהתחילו להפעיל את התוכנית? מחדל. החתימו על הסכמתך אבל לא קיבלו אישור של 100 אחוז מההורים שהחוגים יהיו באמצע היום והחוגים מתקיימים באמצע היום? מחדל

שלא תחשבי שהם ירפו - הם יזכירו שוב ושוב

כשהיגענו לרשום את הבת שלי לבית הספר - נתנו לי את הטופס לחתום וכתבתי בגדול - לא מעוניינת בתוכנית קרן קרב ואם תהיה תוכנית כזו בבית הספר לא אשלם עבורה. ובאסיפת הורים ביום רביעי - שוב נתנו לי לחתום על הטופס......כמובן שכתבתי אותו דבר בדיוק. (והמורה אצלינו אמרה לתלמידים - תבקשו מההורים לבוא עם כלי כתיבה.....)

למעלה